sota написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Хобита - Риболов

Collapse

X
- 

От 6.00 до 8.00 часа - три шаранчета.В 12.30 късане от огромен амур, ама с 0.14 повод друго и не очаквах. В 13.00 едно шаранче, в 14.30 едно амурче и от 16.00 до 19.00 едно шаранче и две откачени. Слаба работа...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
 - 

Bane - 

Малки според кого? Според теб или според закона? Закона мисля, че съм го спазил, въпреки, че са хващани на ПЛАТЕН гьол. И да, признавам, аз не съм от "catch and release team", а както казва СБАНКОВ - от "catch and release in the frying pan".Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.

Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
 - 

Абе, единия шаран да не е от някое военно подразделение, че има медальон с обозначенията си? :D :D :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
 - 

а сом?sok1 написа:Малки според кого? Според теб или според закона? Закона мисля, че съм го спазил, въпреки, че са хващани на ПЛАТЕН гьол. И да, признавам, аз не съм от "catch and release team", а както казва СБАНКОВ - от "catch and release in the frying pan".Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
 - 

В буквалния смисъл си изтрепал рибата. Бравос!ferryman написа:[Така по-добре ли е?
Не съм хвърлял за сом.S_BANKOV написа:а сом?
ПП. Ако някой ще ходи в неделя, да свирка. След работа, т.е. в неделя преди обяд, мога да минада пия едно кафе. А може да хвърля и една плувка?...

Коментар
 - 

Bane
Шаран (Cyprinus carpio) 30 смБял амур (Ctenopharyngodon idella) 40 смЧерен амур (Mylopharyngodon Piceus) 40 смsok1 написа:Малки според кого? Според теб или според закона? Закона мисля, че съм го спазил, въпреки, че са хващани на ПЛАТЕН гьол. И да, признавам, аз не съм от "catch and release team", а както казва СБАНКОВ - от "catch and release in the frying pan".Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.
Коментар
 - 

E, хубу де, какъв е проблема? Теракота в банята ми е 30 на 30. Смятай сам.Bane написа:Шаран (Cyprinus carpio) 30 смБял амур (Ctenopharyngodon idella) 40 смЧерен амур (Mylopharyngodon Piceus) 40 смsok1 написа:Малки според кого? Според теб или според закона? Закона мисля, че съм го спазил, въпреки, че са хващани на ПЛАТЕН гьол. И да, признавам, аз не съм от "catch and release team", а както казва СБАНКОВ - от "catch and release in the frying pan".Bane написа:Мале като ви гледам как се снимате с тия малки шаранчета и амурчета и ме хваща яд.
Коментар
 - 

Събота и неделя ходих на палатка на Долни Дъбник.Къцахме от лодка и нещо се зарибих по тоя риболов
Голям кеф да пускам плувката до крака си и да вадя платички от 5 метра дълбочина 
Имам една кофти китайска надуваема лодка вкъщи, ще й мисля някаква пейка от фибран и съм в играта :D

"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар

Реклама

Collapse

P.S. Чехъла е 44 номер 
Коментар