Не съм се записвал тук, но мисля че му е време ! И така, място на събитието любимият ми язовир на Малко Шарково !Резултатът от тридневния тур: 5 (пет) шарана между 6 и 12 кг (на снимките са 8.200 и 10.400),като между другото двата най-големи ги хвана моят син признавам си ..... Червенопера (стигат до 600-700 грама) и каракуда само да ти се лови и да имаш здрави ръце !Тези на снимката в живарника са от последния ден за 4-5 часа риболов....Горещо препоръчвам на всички колеги този водоем. Има и костур и бяла риба. Но,ние не сме по хищника .... На слука
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
кроко61 написа:На Малко Шарково отскачахме от наряда на Кошудере като бях войник в Болярово.С половинка артилерийски гръм ставаха чудеса.Но това на снимките си е за хвалба наистина!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
kik73bg написа:кроко61 написа:На Малко Шарково отскачахме от наряда на Кошудере като бях войник в Болярово.С половинка артилерийски гръм ставаха чудеса.Но това на снимките си е за хвалба наистина!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
Колега не знам къде си служил и дали имаш представа къде се озовах на 19 години! На втория ден от службата в батальона застреляха помощник-дежурния по поделение на портала!!!!!Войник не враг! По плаца имаше повече патрони от плочките и ако не бяха трасета никой не ги прибираше!Първата година видях повече убити от някоя смяна в Афганистански батальон българи!И сме се подписвали в документ че не е било истина!Не се хваля!Така ми е било писано -на мен и още 300 момчета в Първи батальон!И се радвах че съм се уволнил жив!Чувал ли си някой да се уволни без да е ползвал полагаема отпуска-е това съм аз!Не са жаля!На целия този фон смъртта на няколко риби как ти се струва-трудно се хваща от кантара на сравнението нали??? И си само на 19 години!!! От позиция на времето лесно се правят оценки.Жив и здрав да си.Ако ти харесва -да ти обещая че и риба няма да ям повече за да си изкупя вината. А как приятно започна темата на колегата. Командира ми -капитан Цирков-имаше лаф....тук не са ви докарали да ви науча да ядете боб-това е трябвало да направи майка ви.Тук са ви докарали да ви науча да убивате.Убий и ще те върна жив на майка ти!!!!! Веселба!!!!!Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:Колега не знам къде си служил и дали имаш представа къде се озовах на 19 години! На втория ден от службата в батальона застреляха помощник-дежурния по поделение на портала!!!!!Войник не враг! По плаца имаше повече патрони от плочките и ако не бяха трасета никой не ги прибираше!Първата година видях повече убити от някоя смяна в Афганистански батальон българи!И сме се подписвали в документ че не е било истина!Не се хваля!Така ми е било писано -на мен и още 300 момчета в Първи батальон!И се радвах че съм се уволнил жив!Чувал ли си някой да се уволни без да е ползвал полагаема-е това съм аз!Не са жаля!На целия този фон смъртта на няколко риби как ти се струва-трудно се хваща от кантара на сравнението нали??? И си само на 19 години!!! От позиция на времето лесно се правят оценки.Жив и здрав да си.Ако ти харесва -да ти обещая че и риба няма да ям повече за да си изкупя вината. А как приятно започна темата на колегата. Командира ми -капитан Цирков-имаше лаф....тук не са ви докарали да ви науча да ядете боб-това е трябвало да направи майка ви.Тук са ви докарали да ви науча да убивате.Убий и ще те върна жив на майка ти!!!!! Веселба!!!!!Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Колега това беше нещо като резките на приклада на снайперист.Кой повече.И това е.Някой да е чел снайперист-убиец.А на общия фон на службата ми,,,,ни,, това бяха просто няколко риби.Сигурно е жестоко и това да дръпне артелчика часовия за ръкава и да му каже-за вечеря ми гръмни онова с клепналото ухо-щото свинарника беше на 40 метра от караулното а батальона трябва да яде.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
От едно изречение и минахме на друга тема,спамеща тази. Дадох определение на една постъпка! Не съм обидил никой директно,а кой как се е почувствал си е негова работа. Колегата кроко61 можеше да си спести изказването с тротила и сега темата щеше да си продължава.Аз си обичам хобито и правя всичко възможно ,за да го развивам и упражнявам,както и останалите тук предполагам.Късмет и Наслука на всички и нека темата да продължи както досега. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
tyson написа:Най-запомнящият ми излет като брой и активност. Без трофеи.Малко ме е срам.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар