Ето ви един рибок точно 3кг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
Организация за събота или неделя, тия дето идват. Жоро и Сашо вече са ок, някой друг? Ники, снимки нямам от риболова в началото на месеца, по скоро има ама теля е на ремонт. Иначе за протокола 187 таранки по 100 грава на фидер, още ме болят ръцете.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Организация за събота или неделя, тия дето идват. Жоро и Сашо вече са ок, някой друг? .MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Много красиво! Браво! Мен ще ме почакате още 2 седмици. Надявам се да се включа рязко с някоя черна майка. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
kik73bg написа:S_BANKOV написа:Организация за събота или неделя, тия дето идват. Жоро и Сашо вече са ок, някой друг? .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
milen11 написа:Привет Колеги.Някой да е ходил или да е запознат с язовирите Пчелина 1 и 2 до Разград.Има ли някаква риба,разрешени ли са за спортен риболов и изобщо струва ли си да се изкара един уйкенд там.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:milen11 написа:Привет Колеги.Някой да е ходил или да е запознат с язовирите Пчелина 1 и 2 до Разград.Има ли някаква риба,разрешени ли са за спортен риболов и изобщо струва ли си да се изкара един уйкенд там.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
milen11 написа:Привет Колеги.Някой да е ходил или да е запознат с язовирите Пчелина 1 и 2 до Разград.Има ли някаква риба,разрешени ли са за спортен риболов и изобщо струва ли си да се изкара един уйкенд там.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар