Това Йовковци далеч ли е от Русе? В каква посока е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Риболов
Collapse
X
-
BAI MILE написа:така резултата ми от Йовковци е почти нулев една бяла риба около 1,5кг. просто не бях подготвен но вече знам за какво става въпрос имаше едни габровци направо убиха рибата БРАВО :D та от тях разбрах че там се лови основно на тапа на много малка рибка докато бях покрай тях извадиха една щука 9кг. , около 10-тина бели риби между 1,5 и 4кг. и много ама много костур направо останах очарован от резултатите им абе за другия път ще си знам вече поръчах на Сунай да ми набави около 100 много малки таранки и събота и неделя ще ходя на един остров до Оряхово за щука а към сряда отивам да разбия рибата на Йовковци :D дано да има слука и пожелавам на всички колеги много слука.
Коментар
-
сега се прибирам и пиша резултата от Оряхово е нулев каналите между островите бяха замръзнали яко така че ловихме на Дунава но малшанс нищо нито един удар само много студ а и много буклуци влачи реката вдига нивото много. Абе няма да се отчайваме тая седмица най вероятно ако не излезе нещо спешно съм на Йовковци, а между другото някой няма ли някаква слука този уйкенд??????? Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
Коментар
-
Днеска ходих на Горни Дъбник на язовира. Имах перфектни рибета за стръв ,но рибата не кълвеше.Само два костура и едно пропуснато кълване за около два часа и си тръгнах.Имаше още няколко коли но не ловеха нищо.Дунава също свърши за тази година,така че остава по реките някой скобар евентуално да се търси.
Коментар
-
Аз вече съм се зазимил. Прибрахме лодката и съм само зрител. Бай Миле, очаквам с интерес репортажа ти от Йовковци, дано удариш някоя хубава бяла"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
сега се прибирам и какво да ви кажа резултата е една голяма 0 имаше много силен вятър и дъжд абе гадно време хвърлих на тапа но след 15мин бяха изкарани от вълните затова се скрихме в една вила и много домашно вино и бут по еленски днес на обяд едвам се надигнах пак имаше голям вятър и изобщо не съм ходил днес. сега ще следя времето и при по добро паля гумите обратно към Йовковци. Ако не риба поне завързахме нови приятелства, ей тия еленчани страшни бе :D
Коментар
-
Ох мамо, благородно ти завиждам Дебни тези дни до неделя, че другата седмица го дават зле..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Тази пролет ходих на почивка в едно село близо до гр. Елена. Разходихме се и до яз. Йовковци но не хвърлихме въдиците защото навсякъде имаше табели забраняващи риболова. Последната година риболовния режим много се затегна /поне в нашия край - Ямболския/ и много хора отнесоха солени глоби за неразрешен риболов. Та въпросът ми е яз. Йовковци разрешен ли е за риболов или не?Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Тази пролет ходих на почивка в едно село близо до гр. Елена. Разходихме се и до яз. Йовковци но не хвърлихме въдиците защото навсякъде имаше табели забраняващи риболова. Последната година риболовния режим много се затегна /поне в нашия край - Ямболския/ и много хора отнесоха солени глоби за неразрешен риболов. Та въпросът ми е яз. Йовковци разрешен ли е за риболов или не?
Коментар
-
BAI MILE написа:така резултата ми от Йовковци е почти нулев една бяла риба около 1,5кг. просто не бях подготвен но вече знам за какво става въпрос имаше едни габровци направо убиха рибата БРАВО :D та от тях разбрах че там се лови основно на тапа на много малка рибка докато бях покрай тях извадиха една щука 9кг. , около 10-тина бели риби между 1,5 и 4кг. и много ама много костур направо останах очарован от резултатите им абе за другия път ще си знам вече поръчах на Сунай да ми набави около 100 много малки таранки и събота и неделя ще ходя на един остров до Оряхово за щука а към сряда отивам да разбия рибата на Йовковци :D дано да има слука и пожелавам на всички колеги много слука.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Да направим един Ъп на темата. Който е открил сезона за 2009 предлагам да пише И със снимки моля Аз най-вероятно ще открия като се пооправи времето, което се надявам да е скороо"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар