В Ямбол има огромни разлики в цените - срещу офиса ни, близо до Технополис мият за 4 лв само вън, а за 8 - въб и вътре (вкл. и багажника)- на бензиностанция Мечта, до Кауфланд, измиват само отвън за 2 лв, а за 4 - вътре и вън, обаче там обикновено много се чака, така че е трудно човек да се вреди там.Аз предпочитам средното положение - денонощната автомивка срещу стадиона - там е съответно 3/6 лв. по всяко време на денонощието.В Сливен скоро не съм мил колата, но от преди знам, че беше доста по-скъпо отколкото в Ямбол, така че мисля че под 4/8 лв няма никъде.
Аз си я мия само на "Веселие" - на Хладилника - 14 вътре/вън. Миенето в безконтактно, чисти се и багажника, мацат гумите и пластмасите със силикон и бонус - ароматизаторче. Може и да звучи като реклама, но за мен тази мивка е по-добра и от Софавто.
Мия всички коли само на една автомивка или в краен случай на ръчна на ОМВ.10лв= 5човека по 2лв(двама вътре) + трима безконтактно. Обикновено е готова за 5-6мин подсушена и с намазани гуми.Недостатък е, че е на забутано място, трябва винаги да имам двулевки и не ми издават касов бон, което затруднява отчитането.
Колега Immortal тея цени ме струват доста стари.Преди две седмици на автокъща/мивка Краси (тази срещу стадиона) ми взеха 5лв само за външно+подсушаване.Разбрах че и на Омакс вече цените са подобно - 6лв с подсушаване и 5лв-без.А цялостно "къпане" вън и вътре вече и в Ямбол е около 10лв +/-1лв.А качеството лично на мен не ми харесва и май вече като си ходя на село ще разпъвам маркучите в двора.Поздрави :D
Тука в Перник 10лв външно вътрешно силикон за таблото и гумите (и брониите ако са черни) +подарък ароматизатор ама това е на мивката дето аз си я мия иначе толкова върти се около 10лв на всякъде!А в София си карам колата до ОМВ на красна поляна 12лв струва там
Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Аз пък миналата седмица се набих в една автомивка на Джеймс Баучър преди семинарията, където само външно миене беше 10 лв. Маймуноподобният управител дори фактура отказа да издаде, че му нямало печата.
Имала съм случай само за външно 7 лв да ми вземат - щото било с топла вода, ама чак пък 10..... тия в Лозенец и нагоре парите за нищо ги нямат... А обикновенно я мия за 12 лв външно + вътрешно + багажник. Последния път мих и двигател + 8 лв.
Аз си я мия само на "Веселие" - на Хладилника - 14 вътре/вън. Миенето в безконтактно, чисти се и багажника, мацат гумите и пластмасите със силикон и бонус - ароматизаторче. Може и да звучи като реклама, но за мен тази мивка е по-добра и от Софавто.
Нито веднъж не ми дадоха ароматизаторче, нито ми прахосмукаха багажника. Обитаци като всички останали. А за Релакса в Надежда да не говорим. Оставят ти кал и вода навсякъде....
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Аз пък миналата седмица се набих в една автомивка на Джеймс Баучър преди семинарията, където само външно миене беше 10 лв. Маймуноподобният управител дори фактура отказа да издаде, че му нямало печата.
То там тия дет ходят за кво ходят и аз незнам. Май е за престиж само. МОй колеги ходят отвреме-навреме там и казах че ако им висиш на главата всъщност се справяли много добре .
Коментар