Интересува ме какво мислите за този двигател! И по принцип като се купува такава кола /Брава/ къде са и слабите места за да го имам в предвид при покупка. Някой ако има впечатления и за Алфата ще съм му благодарен, за да не си играя и да влизам в техния форум.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.9 JTD & Алфа 156 1.9JTD
Collapse
X
-
Кои всичките бе колега?! Не съм влязъл във форума за да се заяждаме!Yavor написа:Ще ти трябват всичките...wwweb написа:Ще ти кажа за Алфата ... колко пари имаш?

Само ще ти кажа, че парите дето съм ги вкарал в 5-цата, при това почти всичките от кеф да си направя колата по-така са точно толкова колкото струва една добра брава! И като непознаваш някого непиши неподготвен! Май ще ме накарате да търся мнения във форум Алфа! И ако си направиш труда да прочетеш едно друго мое мнение тук ще разбереш, че несмятам да тегля заем за да си купя втора кора!
Коментар
-
За по-икономичен - не знам, но мисля, че разликата не е голяма. За по-издръжлив и по-добър - ДА!Наистина най-добре се разрови в алфа форума там има много инфо.Пак забравих... Мисля, че Yavor нямаше нищо лично към теб, просто имаше предвид, че да караш Алфа трябва да имаш некой друг излишен лев!!!5 GTT написа:В смисъл по-издръжлив и икономичен ли?chris написа:За бензиновите трябва да си богаташ!JTD-то не се чупи, виж твин спарка обаче...Забравих... 2.4 е по-добрият избор от 1.9 JTDwwweb написа:Ще ти кажа за Алфата ... колко пари имаш?
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Ще послушам съвета ти! Алфата и без това ми е по "на сърце". Дано в този форум има повече колеги като теб, а не заядливи като някой други!chris написа:За по-икономичен - не знам, но мисля, че разликата не е голяма. За по-издръжлив и по-добър - ДА!Наистина най-добре се разрови в алфа форума там има много инфо.5 GTT написа:В смисъл по-издръжлив и икономичен ли?chris написа:За бензиновите трябва да си богаташ!JTD-то не се чупи, виж твин спарка обаче...Забравих... 2.4 е по-добрият избор от 1.9 JTDwwweb написа:Ще ти кажа за Алфата ... колко пари имаш?
Коментар
-
Колега,ти май не хвана хумора?Има се предвид,че поддръжката на алфата е по-скъпа отколкото ан фиат.АКо не ме бъркаше поддръжката бих си взел алфата,но за цени на части за алфа питай колегата wwweb.Той смени фиата за алфа.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Колегата си е от най-подготвените,а ами ти нещо несхаван идеята. Не се пали толкова!Изборът си е твой кой форум ще предпочетеш, но все пак не ни заплашвай :D и ние има какво да споделим по темата.Алфите са с по-скъпа подръжка от Фиат. Иначе и двата двигателя са добри и дърпат яко.Ето ти и една тема за размисъл след покупката :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=250215 GTT написа:Кои всичките бе колега?! Не съм влязъл във форума за да се заяждаме!Yavor написа:Ще ти трябват всичките...wwweb написа:Ще ти кажа за Алфата ... колко пари имаш?

Само ще ти кажа, че парите дето съм ги вкарал в 5-цата, при това почти всичките от кеф да си направя колата по-така са точно толкова колкото струва една добра брава! И като непознаваш някого непиши неподготвен! Май ще ме накарате да търся мнения във форум Алфа! И ако си направиш труда да прочетеш едно друго мое мнение тук ще разбереш, че несмятам да тегля заем за да си купя втора кора! 
Коментар
-
Не съм я изкарал трагедия, ако имаш предвид, че скъпата поддръжка = трагедия. Запознавам човека с поддръжката и това са реални неща. От там натам да си преценява ...chris написа:Ти изкара тая кола бати трагедията. Ше откажеш човека, недей така. Читава е колицата, не е само красива! А и JTD двигателя е перфекциозен.
Коментар
-
Ей го на първя отказал сеRigel написа:А бях решил да сменям бравото с една 156-ца Yellow_Flash_Colorz_PDT_32wwweb написа:Не съм я изкарал трагедия, ако имаш предвид, че скъпата поддръжка = трагедия. Запознавам човека с поддръжката и това са реални неща. От там натам да си преценява ...
Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар