Колеги, много ви благодаря за бързите отговори и за ценните насоки.Тази вечер си купих от Jar Computers хард Самсунг 120 ГБ, 2.5", 5400 Сега точно му инсталирах Windows, а утре ще ходя да си купя и РАМ-памет.П.С. Лирекс може и да са добри, но аз не бих ги препоръчал вече на никой. Между другото звънях и на Стемо, и на CNSys, и на Парафлу и всички ми казаха, че не могат да намерят никакъв хард за това HP. Ужас, и това ми били представители на HP за България
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся харддиск за HP Pavilion ze4800us, но няма никъде...
Collapse
X
-
u_bo
не че не могат, просто НЯМАТ ПРАВО.те са официални представители на ХП и като такива си имат договор където е записано какво не трябва да правят.поддръжката на техника предназначена само за американския пазар е едно от нещата, които не трябва да правятdoofiat написа:Колеги, много ви благодаря за бързите отговори и за ценните насоки.Тази вечер си купих от Jar Computers хард Самсунг 120 ГБ, 2.5", 5400 Сега точно му инсталирах Windows, а утре ще ходя да си купя и РАМ-памет.П.С. Лирекс може и да са добри, но аз не бих ги препоръчал вече на никой. Между другото звънях и на Стемо, и на CNSys, и на Парафлу и всички ми казаха, че не могат да намерят никакъв хард за това HP. Ужас, и това ми били представители на HP за България

иначе си извадил късмет че не са искали да ти помогнат. като гледам не разбираш от компютри и щяха да тиотрежат главата по стандартната ценова листа на ХП.преди 6 месеца сменях раид масивче на ХП сървър и цената на Стемо за два харддиска беше 4 (ЧЕТИРИ) пъти по-висока от от цената на която ги взех тука в Пд от Финсофт.ОСВЕН ТОВА Стемо даваха 12 месеца гаранция(стандартна при замяна за ХП) а аз ги взех със 36 месеца.така че ИЗВАДИЛ СИ КЪСМЕТ.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар