Sven написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно пунто кабрио!
Collapse
X
-
Прав си брат! Искам да видя ти какво караш какво си постигнал не само с колата ти , но и в живота ти за да коментираш и да казваш какви кусури има на пунтото! Едносекционните варове на пунто са супер SHIT!!! Искаш ли да видиш как светят сега...а пък с ксенона няма място за сравнение! Качеството е на много високо ниво на фаровете FK + това съм сложил машинки на Hella za реглаж на фаровете и всичко е ОК. За лайняните лайсни не искам да коментирам....защо има тогава изпълнение ELX без тях с прагове и седи много добре заводско!?!?
-
Нищо не е съсипано!!! :D Колата изглежда по-добре оранжева с черни елементи,още повече че и гюрукът е черен!Това е една от най-добрите цветови комбинаций!!!Количката е супер,явно много обичаш гаджето
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Не бе брат, просто изразявам своето мнение и за това викам, че е грешка. Аз не бих постъпил така и това е, а теб щом те влече... ОК, твоя воля. Относно С2-ката мисля че е къде къде по-добър избор като кола от некво 100 годишно Пунто, сменило сигурно 100 собственика и навъртяло милион км. примерно. Па да не говорим за влагане на средства в него, щото все пак наистина не ти ги давам аз - твои са си кинтите, хвърли ги ако щеш! Между другото сега гледам, че съм написал C2 VTS, a то май VTR беше, ама карай - лаф да става!!!ZENDER написа:Брат ти ли ми даваш парите? Имал ли си допирни точки до C2? Мисля, че за първа кола това пунто е ОК! После може и совалка да вземем...chris написа:Голема грешка, че не сте взели С2-ката VTS!! Също според мен е грешка да влагате толкова пари, труд и усилия в това "творение".Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Да пунтото е на 10 години! Карано е от един човек аз съм втори собственик и е на 115000км. всичко това е 100% достоверно! Колата като се види как изглежда под предния капак и колко запазена е вътре доста неща се изясняват! C2 в BG се внася само версията VTR 90 и 110 коня.....VTS 120 не се предлага за BG. И все пак всичко това което правя ми доставя голямо удоволствие хората който ме познават знаят за какво става въпрос! Не, че като вземем после нова кола няма да и се правят подобрения! :Pchris написа:Не бе брат, просто изразявам своето мнение и за това викам, че е грешка. Аз не бих постъпил така и това е, а теб щом те влече... ОК, твоя воля. Относно С2-ката мисля че е къде къде по-добър избор като кола от некво 100 годишно Пунто, сменило сигурно 100 собственика и навъртяло милион км. примерно. Па да не говорим за влагане на средства в него, щото все пак наистина не ти ги давам аз - твои са си кинтите, хвърли ги ако щеш! Между другото сега гледам, че съм написал C2 VTS, a то май VTR беше, ама карай - лаф да става!!!ZENDER написа:Брат ти ли ми даваш парите? Имал ли си допирни точки до C2? Мисля, че за първа кола това пунто е ОК! После може и совалка да вземем...chris написа:Голема грешка, че не сте взели С2-ката VTS!! Също според мен е грешка да влагате толкова пари, труд и усилия в това "творение".
Коментар
-
Zender: Явно разчиташ, че не четем темата в опел форума. Значи там пишеш:Та последно - кое се предлага и кое не се предлага в БГ? И защо според теб няма да се отличава от всички дриШли щом дори не може да кара??? Пак ще е дриШла, но с тунинговано пунто... въпроса, който ще си задават хората, когато им отнема предимство, не успява да се паркира на място за тир или прави поредно нарушение ще е "Кой тъпак и е дал тая кола на тая офцъ?"....Всичко почва с това,че тя няма все още книжка искахме да вземем нова кола на лизинг Ситроен C2 VTS, но щеше да я напряви на немска каска и затова отложихме малко докато свикне да кара!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Сополчо колата не съществува бе нали ти първи разгада загатката!?!? Дали има книжка или не това не значи, че може да кара или неможе! Изкарала е курсовете и чакаме книжката кара Перфектно! А такива професорчета като теб искам да ми разясняват нещата на 4 очи а не зад компа!?jenshen73 написа:Zender: Явно разчиташ, че не четем темата в опел форума. Значи там пишеш:Та последно - кое се предлага и кое не се предлага в БГ? И защо според теб няма да се отличава от всички дриШли щом дори не може да кара??? Пак ще е дриШла, но с тунинговано пунто... въпроса, който ще си задават хората, когато им отнема предимство, не успява да се паркира на място за тир или прави поредно нарушение ще е "Кой тъпак и е дал тая кола на тая офцъ?"....Всичко почва с това,че тя няма все още книжка искахме да вземем нова кола на лизинг Ситроен C2 VTS, но щеше да я напряви на немска каска и затова отложихме малко докато свикне да кара!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар