Отиваш с кола за един ден в Истанбул и после като се върнеш тук и ти се вижда съвсем приемливо откъм трафик! Даже ти е някак спокойно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо в Пловдив задръстванията станаха като в София??
Collapse
X
-
Ти щото си от Тракия, там булевардите са ви широки, не се оплаквай. Аз живея и работя до бирената фабрика Каменица. Искам да ви кажа, че за да ида на работа ползвам само две улици и по случайност и двете вече за затвоени. Така че вече пешачката, Докато не отворят Източен и Богомил съм пешеходец
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Е хайде като живея в Бедрок (Тракия) да не би да не карам другаде? Работя на В.Априлов и всеки ден минавам ВСИ - Сточна Гара - Копчето и обратно вечер. А иначе преди офиса ни беше точно до бирената, ама всичко си беше отворено и нямаше проблеми.EVITA написа:Ти щото си от Тракия, там булевардите са ви широки, не се оплаквай. Аз живея и работя до бирената фабрика Каменица. Искам да ви кажа, че за да ида на работа ползвам само две улици и по случайност и двете вече за затвоени. Така че вече пешачката, Докато не отворят Източен и Богомил съм пешеходец

Коментар
-
Бе шегувкам се беееееAirfan написа:Е хайде като живея в Бедрок (Тракия) да не би да не карам другаде? Работя на В.Априлов и всеки ден минавам ВСИ - Сточна Гара - Копчето и обратно вечер. А иначе преди офиса ни беше точно до бирената, ама всичко си беше отворено и нямаше проблеми.EVITA написа:Ти щото си от Тракия, там булевардите са ви широки, не се оплаквай. Аз живея и работя до бирената фабрика Каменица. Искам да ви кажа, че за да ида на работа ползвам само две улици и по случайност и двете вече за затвоени. Така че вече пешачката, Докато не отворят Източен и Богомил съм пешеходец

SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Споко бе Пловдив. Така е.И тука миналата година беше почнало да става непоносимо,ама се поразмърдаха малко.Направиха еднопосочни улици, някой друг нов светофар, опитаха да направят зелена вълна и нещата се пооправиха малко. Ама така е, като порасне и вашия град ще го измислят
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ей върза се някой беRobsss написа:На Варна вече "Порасналия град" ли да му викаме
Спора мисля е напълно излишен, ама реших да се изгъбаркам с пловдивчани.
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
В 17 часа ако тръгнеш от брезовско през двете колела, през тунела от там на ляво към военна болница докато не стъпиш на булеварда към СПСа почти няма отсечка по която да караш, а само се преместваш.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
както е затворена част от "Дунав" на мен само двете колела ми стигатSlavi_Lancia написа:В 17 часа ако тръгнеш от брезовско през двете колела, през тунела от там на ляво към военна болница докато не стъпиш на булеварда към СПСа почти няма отсечка по която да караш, а само се преместваш.
Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар