Колеги днес, докато си карах из нашата "любима" столица и се оглеждах във всеки FIAT (както винаги) ми хрумна този въпрос. Дали всички във форума си подържат колите в безупречно състояние или поне добро (от към външен вид, сигурнос на пътя, нови гуми, работещи светлини, интериор и т.н.)? Ето моя пример за това как си подържам колата: Сменям масло на 8000км, Накладките ги гледам при всяка смяна на гумите, а те са чисто нови и летните и зимните (т.е. пролетта и зимата) и ако са за смяна веднага я извършвам, а не си казвам - абе може още да изкарат. Тропне ли носач пак смяна, за амортесьорите също и така! Ами гледам колата да не ме оставя на пътя (до сега не се е случвало) мия я всяка седмица зависи как съм със свободното време и така ..... Та в този контекст ми е и въпроса към всички! В какво състояние са ни колите ? (независимо колко са стари или нови) !П.С. Мисля, че тези неща не са маловажни и за пренебрегване!Успех на всички!
Редактирано заглавие. Колега, писането с главни букви във форум-обществото е равносилно на КРЕЩЕНЕ, което никой не заслужава. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар