Колеги в Мерцедеса отзад стоят 2 много грозни елипсовидни дупки, които според мен трябва да бъдат запълнени. Става въпрос за размер 6" х 9" и да са качествени. Да са около 100-120лв. и да не са супер известни а със съвсем малко технически данни. Става въпрос някъде за около 40+ RMS и максимална мощност около 160-240 например. Ако имате предложения за конлретни обяви или просто да ме насочите към изпитана марка и модел ще съм ви много благодарен. И нека отсега да кажа-целта ми не е да повдигам въпроса коя марка кой модел колко по як и готин е от един кой си. Изпитани и мощни както казва един приятел.
[/list]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за колони.
Collapse
X
-
maiska
На старата кола и аз си бях сложила отпред две такива на Бошман - много як звукMarea Bipower написа:Ами аз на старото рено смених оригиналните с БОШМАН и бях доста доволен за цената си от 90.00лв. свиреха чудесно, даже заглушаваха каката дето ми повтаряше, че няма бензин
обаче май плейъра ми беше слаб....Като показатели беше нещо от сорта на 2х250 или 4х250 - нямам голям спомен, но като пари беше към 60 лв. - това преди 2 години.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар