@LiGuru защо не попиташ американците за 11 септември ? Ами за почти всекидневните самоубици по летищатата и пазарите, това ли е нормалното ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от нас биха си сменили религията?
Collapse
X
-
deadairplane -
Ей хора вие сега да не ме вземете за някой ислямист... ама я ми кажи какво знаеш за ИРА и Баските сепаратисти. Това показва колко сте мислили върху живота, не виждам как може да говорите за религия в чисто икономически военни действия... а това че религията може да се ползва за манипулиране на идеалите ми е ясно, живял съм известно време в един такъв режим дето .... айде няма нужда... мислете преди да се изхвърляте....loop написа:@LiGuru защо не попиташ американците за 11 септември ? Ами за почти всекидневните самоубици по летищатата и пазарите, това ли е нормалното ?
Коментар
-
deadairplane -
няма нищо общо с религиятаLiGuru написа:Това мой човек няма нищо общо с религията, за това го пиша. Не си паднал роб щото си бил християнин (само се сети как твойте предшественици са приели новата вяра), а защото има един дето му викат още Великии и се е въртял като обран евррейн, и е правил манастири и духовни храмове, последствията са ясни ... един друг наш владетел, наследява всичко най-хубаво, но не е и войска, каква ти войска те хората са посрещнали отоманите с вили и навити гащи... Нищо общо с религията.... И я ме светни тия наще хора християните колко народ са затрили, поробили, извергнали.... Рим-роби, Париж-пляка, Англия, Русия- крепоснтничество, новата земя що черен хора е заминал... Гитлер, Сталин, няколко Папи...Мо човек брат ми го затриха християни, дядо ми е загинал в лагер, другия у втората световна.... няма тук вярващи и атейсти мизерията е за всички.... без цвят и религия.... Айде пореснете малко духовно и лека вечер.vaskobravo написа:"едни пет века и толкова......"колега ако за теб 5 века потъпкване е нищо.............
абе човече че най-големите извращения са именно заради религията!понеже е имало хора който са държали на нещо което ти няма да разбереш!м/у другото не съм чувал за много случай"християнин-камикадзе"
Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
В същност не гледам телевизия, е от време на време пускам Ал джазира де... :D , аз се зачетох в заглавието на темата след няколко прочетени поста се изказах....Иначе сега в главата ми е какво е обсебило задна лява врата, та като е отворена централното бачка като е затворена нище... нещо май некой Господ ме наказва ама да видим...deadairplane написа:Точно за такъв случай по телевизията говорим. И то в нашата държава срещу самите нас. Не за някакви 2 кули на майната сиLiGuru написа:... а това че религията може да се ползва за манипулиране на идеалите ми е ясно, живял съм известно време в един такъв режим дето .... айде няма нужда... мислете преди да се изхвърляте....
Коментар
-
deadairplane -
А и понеже едните са тарикати и си пращат редовна войска да мре по джунглите, а другите се взривяват това доказва, че християните се благородни и смели войни, без никакви материални щения, а видиш ли другите са мръсни камикадзета щото са молуски и мразят кръста.... айде не ми разправяй фафли.vaskobravo написа:-----
Коментар
-
deadairplane -
Гледай си Алджазира и внимавай с взривните вещества да не се срещнеш бързо с АлахLiGuru написа:В същност не гледам телевизия, е от време на време пускам Ал джазира де... :D , аз се зачетох в заглавието на темата след няколко прочетени поста се изказах....Иначе сега в главата ми е какво е обсебило задна лява врата, та като е отворена централното бачка като е затворена нище... нещо май некой Господ ме наказва ама да видим...deadairplane написа:Точно за такъв случай по телевизията говорим. И то в нашата държава срещу самите нас. Не за някакви 2 кули на майната сиLiGuru написа:... а това че религията може да се ползва за манипулиране на идеалите ми е ясно, живял съм известно време в един такъв режим дето .... айде няма нужда... мислете преди да се изхвърляте....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
не става въпрос кой мрази и кой обича кръста.всеки може да вярва в каквото си иска но има религий който са меко казано настроени с/у християнството.LiGuru написа:А и понеже едните са тарикати и си пращат редовна войска да мре по джунглите, а другите се взривяват това доказва, че християните се благородни и смели войни, без никакви материални щения, а видиш ли другите са мръсни камикадзета щото са молуски и мразят кръста.... айде не ми разправяй фафли.vaskobravo написа:-----Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Глупости, нямаш идея колко си далеч от истината. Боли ме, че има толкова закърнели и не образовани хора в тази страна....Сега зачетох и другата тема.... Ще спя много зле тая нощ....вместо всеки да си върши работа и да вървим на горе ние в турците и циганите виждаме собствената си не мърливост и нещях за работа... Ама така е като всеки се е закопал в собстваната си мизерия и търпи да го управляват хора като Доган и в цялата тая свинщина да разпознава Хасан или Ахмед от полето дето името не мое си напише в неговите дела... смешна работа... тъжна работа... Както казва един авер в тия случаи "Най-мразя негрите и ресовата дискриминация"...ЕДИТ:Поздрави за колегата @deadairplane, той каза това което се опитвам и аз да кажа, няма разумен човек, алчен за власт който да има религиозни вълнения... Всичко е политика и мангизи, а тия дето се радват на приказки да са живи и здрави.vaskobravo написа:--CUT--
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар