Торнадо иска да каже, че колегата с ник "me_to_u" е моряк (да, такъв е). Аз се сещам и за колегата Korun. Ако има и други - да си кажат.Едно време и аз исках да ставам моряк, даже изкарах една година във Варненското ВМЕИ (тогава така се викаше) със специалност за корабен ел.механик (ЕСЕО на водния транспорт), но животът ме закара другаде
...Едно време и аз исках да ставам моряк, даже изкарах една година във Варненското ВМЕИ (тогава така се викаше) със специалност за корабен ел.механик (ЕСЕО на водния транспорт), но животът ме закара другаде
Ех ама! И сега щяхме да си хортуваме на кораба, ти като един електришън...
Аз пък предполагам, че жабари си е жабари - т.е. италианци Щяхме, Алекс, ама на... сега само по срещите ще си Първо исках да ходя в един техникум за моряци в Бургас, но нашите не ме пуснаха, после висше записах във Варна, както казах по-горе, но така се случи, че се наложи да се прехвърля другаде и с друга специалност... Не съжалявам, но това ми беше детската мечта. А и никога не съм се качвал на кораб (с изключение на един речен от Видин до Свищов като ученик и на една Комета от Несебър до Варна веднъж).
Какво значи това жабари? Това е на ваш моряшки език. С какво се занимават те? :D
Ловят жаби! Друго май не умеят Ама сега да не ми се метнат на главата. Все по-често се срещат по корабите(обикновено БМФ) екс-военни от флота, напуснали по една или друга причина. @ ImmortalРазбира се, че няма за какво да съжаляваш! А и от мен да знаеш, на кораб е хубаво само, ако си пасажер
Какво значи това жабари? Това е на ваш моряшки език. С какво се занимават те? :D
Не е на моряшки език ами така им казват не си ли чувал.Жабари защото ядат все такива вкуснотии като жабешки бутчета,охлюви и други такива влачещи се и скачащи лигави животинки.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар