има ли други, освен тези по пътя София-Благоевград?утре ще ходим с един приятел и да не изтървем да погледнем някъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са автокъщите в Дупница?
Collapse
X
-
Re: Къде са автокъщите в Дупница?
Утре и аз смятам да отида за 3-а поредна събота. Най-много са на Е-79, а общо взето те са ти достатъчни. Вътре в Дупница няма много къщи (да са 3-4), така че няма смисъл да се лутате и да ги търсите, а и са трудни за обяснение. Иначе има една, която се намира до стадиона, ако това може да ти послужи като ориентир.Няма да взимам отношение по въпроса какво е състоянието на колите, тъй като вече навсякъде са такива. Поне в Дупница са евтини и са склонни да правят подаръци.Успех!sev написа:има ли други, освен тези по пътя София-Благоевград?утре ще ходим с един приятел и да не изтървем да погледнем някъде
-
Пълно е с Браво, Брава, Мареа, но за двигател конкретно не мога да ти кажа, тъй като не им обръщам много внимание. Има запазени колици и мисля, че все нещо ще Ви хване окото. Просто избора за тези моделчета е голям. Цените са народни и задължително се пазарете, ако харесате нещо. За Алфите ми свалят по 500 до 1000 лв., така че ...sev написа:точно от теб очаквах включване :D знам че всяка седмица си тамсреща ли се Браво 1,8 GT?
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен че вътре в Дупница не са много
В момента се сещам за поне 10 но са ми трудн иза обяснениеА иначе колегата е прав
Ври от Браво, Брава и Мареа
Също така доста алфички има
И най важното при по обстоен пазарлък свалят мног от цената
За послдния месец 3 коли купувах с приятели от там и доста свалят.
VTS 16V
Коментар
-
Може, а и аз не твърдя, че са ми известни всичките. Минавал съм през не повече от 3-4-5 вътре, а и не са ми правили добро впечатление, като състояние на колите. Преди и след Дупница (по Е-79) мисля, че е най-добър изборът ...Dandi написа:Аз пък не съм съгласен че вътре в Дупница не са много
В момента се сещам за поне 10 но са ми трудн иза обяснение
Коментар
-
Най-малко са десет вътре в града. 1.8 мотора е най-трудно намираемия. Пълно е с 1.6 и 2.0. Успех.P.S. В най-голямата от автокъщите (идвайки от София, първата в ляво) има един шкембест, висок и много груб търговец. Избягвай го. Цените на колите му са от най-ниските, но е некоректен. Лично мнение. На другия полюс е Крум (къщата под тунела, на изхода на Дупница, в дясно, посока София). Много точен като търговец и човек. Пак лично мнение.
Коментар
-
Имаше някъде тема за някакъв некоректен търговец от Дупница
Иначе с очите си съм виждал как някакви хора си купиха кола, тръгнаха си, и тръгвайки от колата почна да тече нещо, предполагам антифриз и "търговците" набързо се скриха нанякъде... Та там огромен процент от колите са "закрепени" да изкарат малко припалвания и 10ина километра, и после опа изненада

Коментар
-
Така е и аз обикалях за Мареа ТД100 Комби ама само боклуци.Най разпространени Браво са 1,6,Брава също и Мареа също.Не знам що така ама има и доста Мареа 2,4 залежали сигурно от половин година.wwweb написа:Обиколих всички къщи извън и вътре в Дупница - НИЩО! Пълни боклуци!Обаче пък си харесах една от Благоевград, има проблемчета, но ми намалиха близо 1000 лв., та в понеделник след диагностиката ще реша какво ще правя ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз за 3 седмици подред нищо не си харесах, а днес обиколих и абсолютни всички вътре с дупничанин познат. Хубавите коли директно ги пращат в София. Пред мен спря днес автовоз и свалиха страхотен Passat. Направо го бях отнесъл, но 5 мин. преди мен го беше резевирал джамбазин софиянец.Сега се надявам Никифор в понеделник да ме зарадва с някаква цифра до 1000 лв. (по ремонти) за Алфата от Благоевград, която си харесах, че ако е повече ще я пратя и нея по дяволите. Иначе отвътре и отвън е кукла, драскотина няма! Останаха ми очите в нея. Не е удряна, не е пребоядисвана ... все неща, които са често срещани в Дупница.Rokambol написа:В Дупница има и много добри автомобили. Просто трябва да имаш око за тях
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар