eliie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ: Избор: Нова кола за жена ми...
Collapse
X
-
Humppa -
Еми и тя не я харесваше първоначално, защото била "ку.венска" кола, ама сега си я обича повече от мен :D Аз не виждам нищо грозно в колатаeliie написа:Май аз съм единствената жена която ама хич не я харесваwestdogg написа:Тиграта има най-добрата визия за парите си. Аз дори исках за мен преди време да си взема. Пичеловка е и хваща окото, мацките мн и се кефят.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
един тъпичък въпрос.Защо не и вземеш Дизел ? Нисък разход, и за жена е по лесно за каране според мен.Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Според мене мджета не е по-добър от ЖТД-то, аз си мисля че това си е един и същ двигател, просто се води ново поколение, и аз не ги разбирам много. ХДИ-то не е лош мотор, дори ПС груп правят ХДИ-та за доста ’’азиатски" производители, в замяна на купета!Humppa написа:Иска ми се да е 1.3 мултиджет, но май ще е 1.9 jtd (или hdi) по обясними финансови причини...FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Азиатците монтират почти изключително талянски дизели на VM motori - при Хюндай, при Киа, при Деу/ГМ(Шевролет-Опел) - сичко що е дизел, е VM.PSA правят и продават HDi-то на кого ли не - дизеловите двигатели на всички фордове, волво(без D5), ленд и рейндж ровери, ягуари, мини купъри, мазди, а отскоро и мицубиши са с френски дизелови моторетки. Не са лоши моторчетата, спор няма.ancho написа:Според мене мджета не е по-добър от ЖТД-то, аз си мисля че това си е един и същ двигател, просто се води ново поколение, и аз не ги разбирам много. ХДИ-то не е лош мотор, дори ПС груп правят ХДИ-та за доста ’’азиатски" производители, в замяна на купета!Humppa написа:Иска ми се да е 1.3 мултиджет, но май ще е 1.9 jtd (или hdi) по обясними финансови причини...Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Ето, това е:http://www.vmmotori.it/en/01/01/index.jspancho написа:VM - какво е това, защото не го разбрах
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Двигатели дизелови произвежда всякакви, италианска е, доскоро контролния пакет беше на Фиат, ама сега май акционери са Мерцедес Бенц (или както сега се казват Даймлер), а 50% май са собственост на ГМ. Абе не съм много наясно със собствеността на VM motori, постоянно я купуват и я продават, адски е апетитна.ancho написа:ахъм, благодарско, ама тази фирма само двигатели ли произвежда? Каква е по народност? И кой стои зад гърба й? това са ми въпросите, защото от този сайт не можах да получа много информация
Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
БлАгоДарСко :Dpinko написа:Двигатели дизелови произвежда всякакви, италианска е, доскоро контролния пакет беше на Фиат, ама сега май акционери са Мерцедес Бенц (или както сега се казват Даймлер), а 50% май са собственост на ГМ. Абе не съм много наясно със собствеността на VM motori, постоянно я купуват и я продават, адски е апетитна.ancho написа:ахъм, благодарско, ама тази фирма само двигатели ли произвежда? Каква е по народност? И кой стои зад гърба й? това са ми въпросите, защото от този сайт не можах да получа много информация
FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
-
Humppa
Up на темата... Днес разглеждах обявите в мобилето за Fiat Palio... Някой може ли да сподели впечатления от тези фиатки? Има доста комбита и няколко тривратни хечбека...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse

VM - какво е това, защото не го разбрах
Коментар