някои знае ли дали при хит-ко може да се пазарува с отстъпка,че ми предстои смяна на доста части и сигурно ако ги взема от него,ще ми е по изгодно.И как става,заявката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане отностно hit-ko
Collapse
X
-
Явор Митев -
Ми че той е в Ямбол, какво общо има Пловдив с това?sev написа:може естествено :D звънни му по телефона и се разберетеще ти го пратя...Авео ми изпревари :Dаз ако живеех в Пловдив, бих отишъл направо при него за смянатаhttp://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
Коментар
-
Сега погледнах сайта има доста продукти и всички са на горе долу еднаква цена,но аз незнам кои са по-качествени и това също играе огромна роля.Просто ми писна от некачествени неща и за това ми трябва малко консултация и ще се надявам Христо да се включи до няколко часа ако не ще му звъня,то е ясно.И с голям късмет до 1 седмица ще имам отново кола :DBella написа:Пратих му лично съобщение тук във форума и ще чакам отговор,дано да го види днес...ако ли не след 12 часа ще му се обадя лично да поръчам.sev написа:звънни направо на Христо
Коментар
-
В офиса или в сервиза звънна?www.axm-auto.com е сайта. Христо е изключително любезен и щом е успявал да намери търпението да ми отговори на тъпите ми въпроси..., но както вече забелязах ти си изключително остра и твърдоглава личност. Още лятото ти бях казал за първите ти проблеми да отидеш в ЯМбол, но не...Bella написа:Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ооооо,моля те....нямаш и грам идея що за човек съм аз......айде да не си правим психо-анализи тук.Звъннах на стационарният телефон и предполагам,че това е на офиса.Писала съм на Христо и вярвам,че ще се разберем...ако до днес до към 12-13 часа не влезне във форума и не види съобщението ще му се обадя и на мобилният телефон....просто защото не искам да го безспокоя по телефона....jenshen73 написа:В офиса или в сервиза звънна?www.axm-auto.com е сайта. Христо е изключително любезен и щом е успявал да намери търпението да ми отговори на тъпите ми въпроси..., но както вече забелязах ти си изключително остра и твърдоглава личност. Още лятото ти бях казал за първите ти проблеми да отидеш в ЯМбол, но не...Bella написа:Моля за сайта на Хитко...преди минута се обадих в офиса и едно момче ме отпрати да съм направела поръчка чрез сайта им.....направи ми доста лошо впечатление.Май ще звъня на мобилният телефон....защото аз ако искам по интернет да си поръчам няма да е от тях...а на мен ми трябва и малка консултация....да се наяваме че нивото им на обслужване е по-добро от до сега показаното.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар