Адреналина ми така се е вдигнал (от мъглата ,от която едвам се прибрах) :D :D Купих типо сутринта от познат,колата върви добре ,има мощност ,с леки проблеми с бушоните,дребни забележки по боя,счупени броня и задни стъкла на стоповете,без задна чистачка,парното прекъсва.Общо взето за електрониката имам човек,всичко е точно,но ако ми се наложи помощ за друго- надявам се ,че ще мога да Ви попитам за това-онова,все пак за 2-ри път се качвам (и карам) типо,а вече даже и е мое
Много ми харесва колата ,точно каквато си я представях! Малка и вървежна ,с достатъчно коне!Това ми е първата кола(след москвича,който е на баща ми),която ще е на мое име
Надявам се скоро да се видим на форум-среща
От модерно предградие съм ,ако има някой от там ще се радвам да се обади за по бира
Ето я колата :http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5005862ЕВАЛА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,ЧЕ ВИ ИМА ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ
Айде лека вечер на всички
Колега, споделяме радостта ти, но те молим занапред да не използваш главни букви в заглавията на темите си. На форумски език, това означава "Крещене", което никой тук не заслужава. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар