wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз да се похваля
Collapse
X
-
Вчера ходих до там да видя за приятелката ми и нямаше такъв, в технополис имаше същия за 1020лв., но РАМта беше 512+512-демек са заети и 2та слота, а навсякъде са с 12 месеца гаранция! Моят е с 24 месец, а ти знаеш колко е важна гаранцията за лап топ
Също цената се вдига с около 400лв заради операционата система, демек около 1400лв с Вистата, при мен не е включена <аз си сложих ХР, така ме посъветва един приятел, не знам дали е прав> Иначе се спрях на Тошиба, защото така ме посъветваха мойте приятели, които имат по-стари модели и гарантират за здравината! Също така Тошиба имат най-добрият сервиз в БГ!Много съм доволен от машинката :D Днес отивам за още един за приятелката
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Абе кефи се там и тва еblagun написа:Вчера ходих до там да видя за приятелката ми и нямаше такъв, в технополис имаше същия за 1020лв., но РАМта беше 512+512-демек са заети и 2та слота, а навсякъде са с 12 месеца гаранция! Моят е с 24 месец, а ти знаеш колко е важна гаранцията за лап топwwweb написа:Ами в момента може да го няма, но преди Нова година (на промоция) в Технополис беше някъде около 800-900 лв. Виж в Техномаркет с 2 GB RAM на какви пари е (1099 лв.)blagun написа:Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bgwwweb написа:Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033606
Също цената се вдига с около 400лв заради операционата система, демек около 1400лв с Вистата, при мен не е включена <аз си сложих ХР, така ме посъветва един приятел, не знам дали е прав> Иначе се спрях на Тошиба, защото така ме посъветваха мойте приятели, които имат по-стари модели и гарантират за здравината! Също така Тошиба имат най-добрият сервиз в БГ!Много съм доволен от машинката :D Днес отивам за още един за приятелката 
Аз в момента съм с MSI, а преди това имах Toshiba. Батерията му държеше много, а това е основното, което се гледа при лаптоп, така че приятелите ти не са те подвели
Коментар
-
Хайде взехме още един,да са ни честитиwwweb написа:Абе кефи се там и тва еblagun написа:Вчера ходих до там да видя за приятелката ми и нямаше такъв, в технополис имаше същия за 1020лв., но РАМта беше 512+512-демек са заети и 2та слота, а навсякъде са с 12 месеца гаранция! Моят е с 24 месец, а ти знаеш колко е важна гаранцията за лап топwwweb написа:Ами в момента може да го няма, но преди Нова година (на промоция) в Технополис беше някъде около 800-900 лв. Виж в Техномаркет с 2 GB RAM на какви пари е (1099 лв.)blagun написа:Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bgwwweb написа:Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09033606
Аз в момента съм с MSI, а преди това имах Toshiba. Батерията му държеше много, а това е основното, което се гледа при лаптоп, така че приятелите ти не са те подвели 
Почнах да се замислям дали да плащам повече такса за интернет с този wireless :D
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
deadairplane -
има го и под тазиblagun написа:Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bgwwweb написа:Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш
Коментар
-
А бе не знам, имам една TOSHIBA SATELIT-PRO, взех я 2006г, но определено не съм много доволен от нея.Погрейва си доста... и вентилаторчетата се чуват.Вчера купих един ASUS http://www.reset.bg/catalog/product_...114baf4f7534и за малкото часове прекарани с него съм възхитен... от тишината и това, че не грее.Май и при лаптопите е като колите, за марката и емблемата плащаш ЯКО.пп...Тошибата я купих 2006г за три и канче хиляди лева.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз ще сменям моя и съм се насочил точно към Асус!Само че към F5 серията че е малко по ефтинка...Макар че точно твоя модел много съм го заглеждал.Nino написа:А бе не знам, имам една TOSHIBA SATELIT-PRO, взех я 2006г, но определено не съм много доволен от нея.Погрейва си доста... и вентилаторчетата се чуват.Вчера купих един ASUS http://www.reset.bg/catalog/product_...114baf4f7534и за малкото часове прекарани с него съм възхитен... от тишината и това, че не грее.Май и при лаптопите е като колите, за марката и емблемата плащаш ЯКО.пп...Тошибата я купих 2006г за три и канче хиляди лева.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
По- полека малко, колежката ми си купи същия с 2Г рам за 1000 точно. В техномаркет го мернах за 1299, ама техните цени са едни...Кашона с етикетите още седи в офиса, мързи ме да го снимам да видиш характеристиките. Освен това е с Уин ХП Хоум едишън.П.П. нейния не е със Селерон, а с Кор Дуо на 1,66мхцНа мен ми хареса общо взето, със здраве да му скъсаш гз и още по-хубав да си купиш!blagun написа:Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bgwwweb написа:Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш
Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Благодаря за повеланията!Както казах по-горе моят е с 2 години гаранция, което за мен е най-важното! Почти навсякъде, където ги гледах са с по 1г.Dzver написа:По- полека малко, колежката ми си купи същия с 2Г рам за 1000 точно. В техномаркет го мернах за 1299, ама техните цени са едни...Кашона с етикетите още седи в офиса, мързи ме да го снимам да видиш характеристиките. Освен това е с Уин ХП Хоум едишън.П.П. нейния не е със Селерон, а с Кор Дуо на 1,66мхцНа мен ми хареса общо взето, със здраве да му скъсаш гз и още по-хубав да си купиш!blagun написа:Няма такава цена за този!Аз го взех 1082лв. най-евтината въжможност!Взех го оттукwww.pcstore.bgwwweb написа:Май го имаше на промоция в Технополис преди нова година на 800 лв., ама не съм много сигурен.Честито, със здраве да си го цъкаш

иначе ето им цените на тошибаhttp://www.pcstore.bg/toshiba.html
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Супер са тошибите, аз се бях насочил към тях, ама в крайна сметка взех http://911.bg/a2/offers.asp?p=2844146 това. Дано не се разочаровам
Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Аз си взех един Asus Х51R, Core Duo 1.86 MHz, 2024 RAM, 160 GB HDD, ATI Express 1100 видеокарта, безжичен, четец на карти, 15.4" + чанта + мишка се върза на 1080 лв, много съм доволна, тук в къщи отнякъде ловя и безплатен wireless, та не се занимавам с гадни рутъри. NFS Pro Street върви на пушка на него!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse

Коментар