Здравейте всички!Първо искам да благодаря за чудесните теми, които са публикувани тука. Студент съм в Германия и баща ми си купи Пунто преди месец. Оттогава започнах да чета този форум и ми беше любопитно каква кола си е взел, какви коментари има и така нататък. За мое щастие получих новогодишен бонус от работата ми и естествено бях решен да ги похарча за кола. Интересното в тази история е, че си харесах колата от мобиле.бг без дори да имам шанс да я погледна самичак, защото няма как да се прибера в момента до БГ. Та, количката е Браво 1.4 12V. Още щом я зърнах, сърцето ми спря на нея. Помолих брат ми да се обади в салона да пита дали още е там и ако да, да отиде и да я погледне. Колата беше там и естествено аз прекарах цяла вечер в този форум, четейки за нея. Инструктирах брат ми какво да гледа по нея и пр. За щастие колата се оказа доста запазена и гледана, и въпреки множеството негативни постове, които прочетох точно за този двигател, просто нещо вътре ми казваше, че това е тя, моята количка. Та, днес вече е паркирана на двора ...в БГ. За съжаление ще трябва да почакам месец докато я видя и я подкарам към Дойчланд, но трай баба за хубост
Това е моята кратка и радостна история.

Коментар