въпроса е зададен в заглавието
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли алтернатива на подграване на седалките
Collapse
X
-
Re: Има ли алтернатива на подграване на седалките
Има. Откакто имам печка, вече не включвам подгряването на седалките, щото и без тва е горещо в колата.Zlatev написа:въпроса е зададен в заглавието
Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
-
Re: Има ли алтернатива на подграване на седалките
Колко струва тази печка?pinko написа:Има. Откакто имам печка, вече не включвам подгряването на седалките, щото и без тва е горещо в колата.Zlatev написа:въпроса е зададен в заглавието
http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Още ги има тия нагреватели....По Илиянци,Практикер,магазини за 1 лев...Иначе за алтернатива...има и то каква...Ама това някой ако си го сложи в колата...ще го призная за фен!http://www.teplee.net/otopiteli/031.html
Коментар
-
deadairplane -
Днес ги загледах в Практикер тия духалки... Някой изпробвал ли ги е вече...? Мнения?georgiarg написа:И като опция към отопляемата седалка в praktiker за 18,99лв. можеш да си купиш вентилаторна печка за 12V/150W. Ура край на мръзненето докато загрее колата сутрин.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Кауфланд колега... С това съкращение никой не меже да познае какво си имал предвид.Иначе снощи ги гледах тази седалки - ама ми се струва че като и седна някоко пъти е ще прекъсне. Освен това само се оплита човек в кабели.Струва си нещо такова, ама ако имаш тапицерии - да се сложи под тях и добре да се закрепи (пришие) за да не се изхлузва, да му се пуснат хубаво кабелите - скрито с извеждане на ключе някъде отстрани на седалката...Valentin_V написа:Видях в брошура на кукуфлан отоляема стелка за 13,99.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
тези духалките на 12 V са доста зле честно казано ... предимно запотяват стъклата и не отоплят толковапробвах да я сложа под седалката да ми духа в краката но докато усетя нещо повече от течение вече парното ми е загряло... един приятел се базикаше че действали предимно на емоционално ниво
единствено може да се използва за размразяване на предното стъкло
Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар