Моята Мими искаш ли я?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колоната към бала (Бургас-Сл.Бряг) ("Молба към.
Collapse
X
-
А ние все пак, може ли да дойдем. Ще правим калабалък.....вчера Мария пак ме подсети, ко стана, кога ще ходим в Бургас.....та викам да се обадя де
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
-
Да разбирам , че ме каниш на абитуриентската си ли?mainx написа:Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Имаш повече от усет!nikki_sixx написа:Да разбирам , че ме каниш на абитуриентската си ли?mainx написа:Е как ми се идваше, винаги съм искал да се движа в подобна колона (като депутатските). За мое съжаление/радост съм и аз абитуриент, но все пак ти пожелавам успех в начинанието
Но за да не ти бъде неудобно, че не съм изпратил официална покана.. На 26.05.08 ще се състои събиране по повод абитуриентския бал на mainx. Вие току що получихте покана за присъствие на това парти. Очакваме вас и стило-звярът ви. (Допълнителни координати с приближаване датата на събитието-просто може да се местим). Благодаря
Коментар
-
Ти искаше само Пунто-та, аз само Стило-та. Ама как да събереш толко едни и същи Фиати на едно място. Аз в града 2-3 Стилота не знам даже дали видех. Кой ти чувал за Фиат Стило, Пунто. Хората знаят само Голф и Астра. Айде наздраве! :Dkiler_4o написа:Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колоните
Коментар
-
Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто Блу
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Мерси, мерси ! Дано да се е оправила до седмица максимум !jenshen73 написа:Живот и здраве да дойде май месец и жената да е оздравяла до тогава - пиши и една Мареа Уикенд Велуто Блу
Бе то наистина, да бях почнал да събирам астри или голфове... щеше да е по-голям успеха... Представяш ли си колона от голфове с надпис отстрани "Клуб Фиат България" :D:D:D Успех със стилотата ... Аз се отказах само от пунтота, защото нямам шанс да събера само пунтота ... сега събирам предимно сини фиати, ако дойдат и други - няма да ги отпратя естественоmainx написа:Ти искаше само Пунто-та, аз само Стило-та. Ама как да събереш толко едни и същи Фиати на едно място. Аз в града 2-3 Стилота не знам даже дали видех. Кой ти чувал за Фиат Стило, Пунто. Хората знаят само Голф и Астра. Айде наздраве! :Dkiler_4o написа:Ееей, конкуренция ! :D Някой да прави клип, после ще сравняваме колоните

Поне ще направим един импровизиран майски събор
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар