wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата от 01.01.2008
Collapse
X
-
Не бе пич - аз сериозно го предлагам! :D Градовете не са разчистени от снега, а и няма изгледи да бъдат разчистени. Чакаме, както винаги, снегът сам да се стопи и да се превърне в киша, която няма нужда от чистене... Е, стават поледици понякога, но това е нормално в нормалната ни държава.’начи приятелите ми като се върнат и като почнат да ми разказват колко лошо е там, как всичко в България е страхотно, как ще се върнат скоро... и така почти цял ден. След около 24часа и 250 дупки по улиците, след като са пресичали на спринт пред псуващите ги простаци, след като децата им са били напсувани през зъби в няколко магазина, след като са били пратени на майната си от първата срещната ядосана сервитьорка, след като са чули новините по БТВ (апокалипсис сега) и най-вече след като са чули новините по Канал 1 (розово, розово, чак бозово...) започват да се завръщат към спомените си защо са си събрали багажа и са се изнесли от красивата си татковина. Защо... защо... защо ли.. защо... защото им е писнало! Ти как мислиш? Дали е изчистен изобщо някой град в насраната ни родина? Една педя сняг и ето ти бедствие. И ние, патриотите, трябва да си мислим, че снегът е виновен. Баба ми на една педя сняг викаше, че няма сняг...И това е нарочно направена ситуация. Тези управляващи го чакат като топъл хляб тоя снежец, ’щото без сняг едни 100-тина милиона няма как да се откраднат, а сега ще се изпишат по отстраняването на последиците от бедствието... Сценарият се повтаря вече трета година. Шашкай народа, поставяй го в партер, не си мръдвай пръста да го предпазиш дори и от най-елементарните неща, като дъжд и сняг, а после кради, кради, кради... Допускам, че това лято, ако (дай Боже) няма земетресения или наводнения, по БТВ ще обявят за бедствие всеки ден, в който температурите надхвърлят 25 градуса.Та тази схема може да работи единствено в просташка държава като България. Мога и още да ти споделя , ама има хора тук , които ще сметнат , че се заяждам...1300 години експерименти стигат!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
deadairplane -
deadairplane -
цената днес е 97.25 долара за барел пък на бензинаджийницата пак си е 2.10 бензина мамка им...п.п. да съ пофаля - днес напълних до горе / както и на 30.12. / и ми даде разход 6.6 л. на 100 - смесено каране, с големите гуми / разхода от тях се вдига с 0.3-0.4 л. / и в туй студеното време, дето съм карал и с по 30-40-50 км само... колко съм щастлив.... нЕма такава радост
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В интерес на истината се оказа, че и двамата сме прави. Първоначално акциза е за вредни стоки произвеждани в рамките на страната (типичен за цигари, алкохол и горива, а по късно започва да се използва и като средство за протекционизъм заедно с митата, и понеже при вътрешно-общностна (не внос) доставка в ЕС някък си не върви да се начислява мито - остава възможноста да се ползва акциза, макар и не по предназначение. Тоя бандерол на хайвера, наистина ме изуми, но в накои държави се оказа, че го ползвали и като второ ДДС.Kuku написа:Колеги, в много дълбока материя навлизате, не се хабете
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар