Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сноуборд?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на Боровец си се караше и преди на ястребците .събота и неделя беше екстра ,вече и на витоша работи лале има и нощно .за нощното на Боровец не знам ,защото е деЦко :D Иначе на Банско у най добре в момента .
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Туко-що си идвам от лалето. Снягът е 100% изкуствен от машините и на места буквално е заледена пистата. Има много ледени буци, тук-таме стърчащи храсти, но иначе става - само дето ските по-често ще ходят на ремонт. Лично аз днеска се пусках и около пистата в гората - много доволен бях, дори повече ми хареса от самата писта. В Петък бях на нощна и беше по-зле, а и много студено на нощна...
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52845
        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

crush написа:
          Туко-що си идвам от лалето. Снягът е 100% изкуствен от машините и на места буквално е заледена пистата. Има много ледени буци, тук-таме стърчащи храсти, но иначе става - само дето ските по-често ще ходят на ремонт. Лично аз днеска се пусках и около пистата в гората - много доволен бях, дори повече ми хареса от самата писта. В Петък бях на нощна и беше по-зле, а и много студено на нощна...
          Днес нощната явно ще е ок...как вали само!За първи път ще ходя на нощна. Там съм!
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Облечи се добре и си носи маска задължително .Нощите на витоша са доста студени и ако духа вятър не е приятно изживяване .
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Да кажеш как е било след истинския сняг. Аз тия дни ще ходя пак. Айде да се съберем повече скиори и да ходим, че сам ми е скучно.
              www.CarProfi-BG.com

Коментар

Днеска се разходих на нощната и паркираните коли стигаха чак до отбивката от главния път, там където е табелата "витошко лале". Опашката се извиваше петнайсетина метра, за сметка на това пистата беше приказка...
                www.CarProfi-BG.com

Коментар

Витоша като база е най-лошото нещо ! Предпочитам да ходя 2 пъти по-малко да карам, но да не ми чупи лифта сгъвките на краката. Не разбирам защо още давате пари за карти тук, като се събирате 2-3 човека в кола и отскачате до Боровец за 1 ден и всичко е наред и с писти и с технически съоръжения
                  Impossible is nothing !

Коментар

undermind написа:
                    Витоша като база е най-лошото нещо ! Предпочитам да ходя 2 пъти по-малко да карам, но да не ми чупи лифта сгъвките на краката. Не разбирам защо още давате пари за карти тук, като се събирате 2-3 човека в кола и отскачате до Боровец за 1 ден и всичко е наред и с писти и с технически съоръжения
                    Ние така и правиме с мойте приятели .. Събираме се 2 коли и газ към Боровец.А и както сме на Метан и двамата,ни излиза евтинко да отидеме и да се върнеме.
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Да и един ден до Боровец ще ми струва най-малко 120 лв....
                      www.CarProfi-BG.com

Коментар

crush написа:
                        Не ми се вярва - храна и вода от вас, карта ако си купите редовна е под 50 лв. и за бензин/нафта по 10 лв, от човек и сте в играта
                        Impossible is nothing !

Коментар

undermind написа:
                          crush написа:
                          Не ми се вярва - храна и вода от вас, карта ако си купите редовна е под 50 лв. и за бензин/нафта по 10 лв, от човек и сте в играта
                          Ем ние палниме багажниците с пиене и храна,картата Събота и Неделя е 35 лв. и по 1.00-1.50 лв. за Метан на човек и сме горе :D
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Аз т’ва не го разбирам събота и неделя картата да е по-евтина... Би трябвало през седмицата да е така, когато има по-малко посетители. А и до колкото знам картата е твърдо 55 лв, независимо дали съм студент, пенсионер, възрастен и т.н.... На Витоша поне ми правят отстъпка, защото съм редовен студент.П.П. Мисля, че модераторите трябва да отделят някои от мненията в друга тема за "качество на пистите и информация", примерно.
                            www.CarProfi-BG.com

Коментар

да ама колкото ще караш на Боровец за 55 лева на Витоша никога не може да караш толкова имам предвид количество качество .А за през седмицата може да си караш само ястребец експрес на евтина карта .За съжаление ските са си скъпо удоволствие а още по лошо е ,че напоследък масово почнаха да карат
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

crush написа:
                                Да кажеш как е било след истинския сняг. Аз тия дни ще ходя пак. Айде да се съберем повече скиори и да ходим, че сам ми е скучно.
                                Бях в сряда, но закъснях, и стана едно чакане...нямало карти, изсипали се много хора, не ставало бързо..връщат парите за картата на стотинки...пистата беше на места на ледени буци, на места и трева се виждаше. Освен това като тръгваш на лифта, от вътрешната страна трябва да си вдигнеш краката и да се стовариш като чувал с картофи върху седалката, иначе си повличаш краката при сядане, щот не е достатъчно изровено. Единия път като седнах, имах следния диалог с едно приятелче:- Добре ли седнах тоя път - питам аз :D - щото доста се разлюляхме.- оня се пули- Що ме гледаш така бе?!- Как искаш да те гледам като ме фрасна с тоя борд през главата бе?!От друга страна нямаше много хора на самата писта, под оръдията си имаше доволно сняг.Става за каране ама е с доста твърд сняг. И маска нямам...ям сняг всякакви цветове...Мисля си за другия понеделник или вторник. Събота и неделя си е за Боровец - мек сняг и тн...
                                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X