Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за фитнес.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Тема за фитнес.

    Искам да свале тегло. Не съм тренирал фитнес до сега, но един приятел ми каза, че с Фат бърнар и фитнес (предимно аеробни натоварвания) може да постигна някакъв ефект. Не искам да свалям много, но пак много трудно свалем дори грамове Ако ги сваля, после бързо ги качвам и държа едни и същи кила. Обаче ми казам че не било полезно много много да се взима фат ббърнар ама нямаше време да ми каже защо. Някой ползвал ли е подобно нещо и може ли да ми обясни как действа ?

    #2
    Кила се свалят с диета и тренировки. Не яж пържени храни, колбаси , бял хляб, сладко, газирано не пий. Гледай да се храниш по 5-6 пъти на ден но в малки количества а не по 2-3 на ден да се тъпчеш като свиня. Яж само пълнозърнест хляб, пилешко филе, яйца(варени) ориз ,сирене, картофи(пак само варени) ,пресни салати.. абе като цяло обезмаслени храни. И задължително избягвай приема на въглехидрати(хляб,ориз , картофи). след 9 ч вечерта. И ходи на фитнес, ако си начинаещ по 3 пъти седмично е достатъчно и наблегни на пътеката , колелото и коремните преси. Ако не се храниш правилно побярвай ми от ФАТ БЪРНАРА НЯМА да има ефект.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

    Коментар


      #3
      За фатбърнара само ще си дадеш парите. Качествените бърнари са много скъпи, а тези от по 50-60лв/кг не струват. Колегата ти е казал много точно какво трябва и какво не трябва да ядеш, но е пропуснал нещо много важно - алкохола. Забрави за него, ако търсиш бързо сваляне на килограми. При самите тренировки, наблегни на колелото, нагласи го на най-леката степен на въртене, и се постарай да поддържаш скорост от мин 35км/ч, за поне 2х12мин. Ако си сериозен и посещаваш залата 3-4 пъти седмично, за един месец ще се изненадаш от резултата.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

      Коментар


        #4
        Дам. Но никой от вас не попита човека на колко години е, какви са височината и теглото му, колко дебел е скелета му... Давате препоръки, които биха действали, но ... може и в обратната посока - особено ако аз ям изброените от westdogg -ще кача кила гарантирано.Другият весел момент е - какво иска да свали колегата - килограми от мускул или килограми от мазнини??? Каква е целта?Аеробните упражнения са добри, но всичко трябва да се съобрази. Аз лично няма да давам съвети, а предложения. Диетата - като начало - само очистителна - овесени ядки с мед И се мята на велоергометъра, но поне 2х45мин, защото за по 12мин няма никакъв смисъл - това са около 12км изминато разстояние - нищо работа - около 300-400килокалории.Колега, хайде, дай малко ТТ данни.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

        Коментар


          #5
          ТТ данни Еми на 20 години съм 180 см 95 кг. Това за колелото 2х12 и аз съм чувал че няма да има смисъл, защото едва след 25 мин почвало да се разграждат мазнини. Искам да сваля основно корема и от задника. В останалата част кажи речи нямам проблеми, ама квото хапна и ми се лепи там. Правил съм коремни преси в залата 5 х 50, после отивам на пресата за корем и правя 3 Х 100 и после като легна по гръб и си вдигам краката правя 4 х 25, после се мятам на колелото и въртя 40 - 45 мин.

          Коментар


            #6
            ////Punto//// написа:
            ТТ данни Еми на 20 години съм 180 см 95 кг. Това за колелото 2х12 и аз съм чувал че няма да има смисъл, защото едва след 25 мин почвало да се разграждат мазнини. Искам да сваля основно корема и от задника. В останалата част кажи речи нямам проблеми, ама квото хапна и ми се лепи там. Правил съм коремни преси в залата 5 х 50, после отивам на пресата за корем и правя 3 Х 100 и после като легна по гръб и си вдигам краката правя 4 х 25, после се мятам на колелото и въртя 40 - 45 мин.
            Джогинг и коремни преси. Джогинг по възможност навън, а не във фитнеса. Само че любимата ти София е лишена от подходящо място за тичане на въздух сред природата. Не е като в прованса ... планината на 1 км. разстояние :D

            Коментар


              #7
              Защо пък любимата ми София. Аз ако имах пари, веднага се изнасям на майната си. Да не мислиш, че ми е кеф. Ама работата ми е тук. Тези, които купиха къщи в периферията на София, Банкя, Драгалвци, Симеоново , направо уцелиха бинго. Само през деня са в свинщината. А вечер е спокойно, няма съседи с които да се съобразяваш, и т.н. .. да не изброявам милионите предимства.

              Коментар


                #8
                По тази тема мога много да пиша, от гледна точка на това, че се занимавам от доста години с фитнес ..... ! Въпреки, че съм свалял най-много 1-2 килограма (за орелефяване след трупане на мускулна маса). Мога да ти кажа например аз как качих 13 кг мускулна маса за 6 месеца...... Мога да ти кажа и как се вдига със 130кг. за рамо зад врата.....и как се късат мускулни влакна.....и как сваляш 10 кг. от болка за по-малко от тези 6 месеца!Надявам се, че не исикаш да дойда да ти скъсам влакната на врата.... Сега сериозно!Значи всеки един човек има строго индивидуална програма - няма универсална програма, по която ти да постигнеш максимален ефект. Във всеки един фитнес, където има инструктор, той подхожда и прави програма спрямо това което вижда - килограми, структура на тялото, дневния режим и хранене! Аз бих те посъветвал да използваш и уредите с малки тежести Не клякай с килограми, защото от клекове расте дупето, а разбрах, че точно там искаш да сваляш! Купи си и аминокиселини - те се свързват с мастните депа в тялото и ги изгарят като образуват енерегия! Мога да ти кажа някой неща, с които ще свалиш даста килограми, но не са за начинаещи и за хора любители! Пии протеин като заместител на някое от храненията ти!
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

                Коментар


                  #9
                  А упражнения за сваляне на задника. Тоя уред, на който сядаш и буташ тежестите с крака нагоре (клек преса май се казва) май и от него расте.

                  Коментар


                    #10
                    Ето тук ще намериш мн полезна информация за всичко. http://www.bb-team.org/forums
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

                    Коментар


                      #11
                      за сваляне на шкембе и дупе - самоо ТИЧАНЕ ама яко тичане .почваш с 10 мин.(след.зад.загрявка)и стигаш до 1 час (не повече ).И държиш едно постоянно средно темпо ,а не да си подтичкваш !Подбираш си правилна диета ,не такава ,че да ти се вие свят от глад !!И спорта трябва да ти се превърне в хоби и част от ежедневието ,за да има траен ефект !
                      фиатче Браво 2.0

                      Коментар


                        #12
                        Значи аз как свалих корем и гъз, когато бях на твоите години:коремни преси вечер преди лягане - колкото направя , но на следващата вечер - стремеж към поне 1 повече (горна част вдигане на торса, долна част вдигане на краката)..клякане на място без тежест - торса изправен, колкото направя, следващата вечер - поне 1 повече.Тичане - хм, че кой е тоя дето тича??? Дори на 20 не съм тичал. Ама ако те влече - можеш да пробваш. Виж, ако имаш пари излишни - си купи 1 велоергометър и карай по поне 1 час в къщи (седнал е по-малко вероятно да ти порасте гъза, но ще направиш диви прасци)Такааа, да не забравим - дихателните упражнения - ако пушиш - изхвърлях цигарите и започваш вентилация на дробчето - да не се задръства, а ако не пушиш - поне 10-15минути - упражнения за дихателна система...Хранене - избягвай това, което ти се лепи - на мен - всички ядки, сушени плодове, кашкавал и сирене ми лепнат като дъФка Процесдурата ми отне 4 месеца, а с поддържане трая 4 години, входно-изходни данни:Старт: 79кг при ръст от 173см, талия 83см, ханш 115Финал: 74кг, талия 73см, ханш 102
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                        Коментар


                          #13
                          нека и аз да добавя нещо. не съм кой знае какъв експерт но бих те посъветвал и фет бърнери да си попииваш. мисля че програмата беше, 3 седмици пиеш 1 не. и така 2 месеца и на третият почиваш. основното на фат бърнера е че започва изгарянето на мазнини още от поглъщането им. демек от стомаха. той не се натрупва по тялото и за това няма траен ефект и трябва редовно да се взима. но задължително тичане, велоергометър или плувабе. като плуването е с най малко натоварване но пък избягваш рискът от травми при тичането. Всеки се сеща че като се измори и почва да не тича правилно ами гледа само да мърда краката по какавто и да било начин. никакво ядене след 19:00-20:00 вечер. За тичането не съм практикувал но по всички книги пише, че велото е по добро и задължително се прави между 20 и 45 мин. преди 20 организма гори креатиновите запаси в мускулите, а след 45-50 минути се появява ефектът на канибализъм на мускулите което не е много желателно. все пак искаме само мазнини да топим нали като начинаещ е хубаво първите 1-2 седмици да не караш всеки ден колело ами през ден, и после вече може и по често. относно ритъмът за каране имаше формулка по която не те интересува скороста с която карах нито изминатото разтояние или натоварването по скалата на самият уред. най-важното е сърдечният ритъм. ето и линк със подробности оп темата. http://www.letsgym.com/2007/12/07/ca...желавам ти успех и много много упоритост, след 6 месеца, ще се учудиш колко добре ще се чувстваш П.С.забравих да кажа, че ако нещо съм оплескал в обесненията няма да се сърдя ако някой ме опровергае
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

                          Коментар


                            #14
                            Колеги да изтупам тази тема от прахта. Някой случайно да има JK fitness клубна карта, че ми се иска да си купя нещо, което не ми дават без нея ?
                            Fiat Coupe 1.8

                            Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

                            Коментар

                            Working...
                            X