Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгубих си големия талон на колата. Помогнете !!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Изгубих си големия талон на колата. Помогнете !!!

    Искам да я продам а съм си изгубил големия талон на возилото. Кажете дали може да се извади нов и как става това. Предварително благодаря на отзовалите се.П.С. Весела коледа и щастлва нова година на всички

    #2
    Отиваш в кат, казваш че си си загубил големия талон и носиш малкия, както и всички документи на колата. Санкция няма.Става за 1 час и 25лв. Ако ти е откраднат, искат бележка от кат по местоживеене.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #3
      А не е ли по- добре- да се премине и процедурата по смяна на номерата- да не би да е форма на измама и да ти гепят и номерата после.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

      Коментар


        #4
        Слушай какво колега. Не казвай, че си го изгубил. Кажи, че ти е откраднат. А къде ти е малкия талон та носиш големия. Кажи да измислим тука с колегите какво да те посъветваме. Защото някак си не върви да си си изгубил големия талон, тъй като той се държи в къщи. А ако кажеш че си го изгубил и ще те глобят. Кажи че е откраднат. Ама за откраднат трябва служебна бележка от РПУ. Така че измисли някаква ситуация ...

        Коментар


          #5
          Еми изгубил съм го някъде в нас в бъркотията. Не че карам с него. И сега немога да го намеря а искам да си продам колата.

          Коментар


            #6
            Благодаря на отзовалите се. И Весела Коледа на всички.

            Коментар

            Working...
            X