мамка му , един път да заложа за полицаите и те така да се изложат p.s. само да излезне офицялно и си изплащам баса ,в каквото състояние предпочиташ ,кеш ,в бири може и да танцувам за по -ефтино P.S.1 А леле сега се стих ,колегата САШМА да не се крие ,че от него спечелих една 10-ка,миналата година
Ще го уволнят. Няма начин. Обаче не знам защо се е стигнало до тук. По принцип знам, че ги покриват тия ситуаций със служители. Тоя или им се е репчил на полицаите и е имало изрази от рода на "ти знаеш ли кой съм аз?" или е имало много случайни свидетели и не е имало просто начин да го покрият. Друго което ми направи впечатление е, че ПО ВРЕМЕ НА ДЕЖУРСТВО. Дори да не е бил фиркан, пак ще го уволнят, защото си е правил своеволия. Вдигнал си шапката и забегнал да си върши работа. Колега торнадо. Не че имам против военните нещо, ама те и вашите изпити са едни изпити, просто нямам думи. Имам преки наблюдения. И друго което ми направи впечатление. Викаш, противни са ти. Ама аз не знам шапкар (било то кука или военен) да са му написали акт. Спира те и си показваш картата и по живо по здраво. Така че, тииии тия изрази остави на нас
......Тоя или им се е репчил на полицаите и е имало изрази от рода на "ти знаеш ли кой съм аз?" или е имало много случайни свидетели и не е имало просто начин да го покрият......
Определено ще да е имало свидетели.В цитираните тук новини пише че е в близост до фирмена сграда,без да посочват коя.Обаче според габровско радио,инцидента е станал в близост до Видима-Идеал,което си е почти центъра на Севлиево.А и в малък град всички се познават,много от присъствалите ще да са го знаели кой е.
Ами, колеги, то наказанието си е двойно и сега. Със заповед на министърна на вътрешните работи още от 2003, ако не се лъжа, всеки полицай, участник в ПТП задължително се подлага на кръвна проба. Ако откаже кръвната проба или тя покаже наличие на алкохол в кръвта следва уволнение по дисциплинарен ред. Едва ли някой от вас го наказват така ако кара пил.
Това което пишеш отдавна е отпаднало.Заповед на министър не променя закона .
......Тоя или им се е репчил на полицаите и е имало изрази от рода на "ти знаеш ли кой съм аз?" или е имало много случайни свидетели и не е имало просто начин да го покрият......
Определено ще да е имало свидетели.В цитираните тук новини пише че е в близост до фирмена сграда,без да посочват коя.Обаче според габровско радио,инцидента е станал в близост до Видима-Идеал,което си е почти центъра на Севлиево.А и в малък град всички се познават,много от присъствалите ще да са го знаели кой е.
Не е отпаднало. Преди няколко седмици тука в Люлин при разклона за филиповци един полицай се беше капичнал с едно поло в едно дере (явно фиркан) и от 9-то нещо са му имали зъб, кат.. мат .. ала бала .. и са го уволнили.
Ами, колеги, то наказанието си е двойно и сега. Със заповед на министърна на вътрешните работи още от 2003, ако не се лъжа, всеки полицай, участник в ПТП задължително се подлага на кръвна проба. Ако откаже кръвната проба или тя покаже наличие на алкохол в кръвта следва уволнение по дисциплинарен ред. Едва ли някой от вас го наказват така ако кара пил.
Това което пишеш отдавна е отпаднало.Заповед на министър не променя закона .
Отпаднало, друг път. Така е направена заповедта, че да няма нищо общо със ЗДП. Уволняват те за уронване престижа на институцията и бла-бла-бла. Справка - новия ЗМВР, Етичния кодекс на служителите на МВР и т.н. Те верно, че обжалват колегите пред съда след това, ама уволнението си е факт.
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
p.s. само да излезне офицялно и си изплащам баса ,в каквото състояние предпочиташ ,кеш ,в бири може и да танцувам за по -ефтино
Хахаха, това ми напомни за стария виц за катаджията дето спрял един мил, абсолютно изряден човечец. Оня имал всичко - ГО, винетки аптечки, пожарогасители, грайфери страшни и т.н. И като не намерил никакво нарушение катаджията го пита: "Касетофон имаш ли?" "Имам." "А чалга записана?" "Имам." "Пускай!" и като затанцувал катаджията вика на човечеца "Аре лепни 10лв. на челото, не се стискай!"
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
А да си говорим глупости няма смисъл. Много ясно че няма термин водач шапкар и водач не шапкар. Може и да има съставени актове, ама в 90% от случайте катаджийте пускат военните и колегите си. Така че такива двуличия са смешни поне в моите очи.
Коментар