мдамм и аз напоследък съм на черничко...само като ми прещрака имам няколко яки жички на SlipkNot i StaticX примерно Plug или People=Shit ...като ги пусна и по добре спазвайте дистанция...ако можете
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Аз слушам основно радио Веселина.Думканията на рок и техно дудуци не издържам и 5 минути ми става главата голяма като цинкова кофа и го гася.Като откача- ще си сложа туба отзад и ще правя дум- дум по улиците като олигофрен, но засега гледам повече мадамите покрай пътя, пък музиката може и въобще да не се сетя за нея.
Аз слушам основно радио Веселина.Думканията на рок и техно дудуци не издържам и 5 минути ми става главата голяма като цинкова кофа и го гася.Като откача- ще си сложа туба отзад и ще правя дум- дум по улиците като олигофрен, но засега гледам повече мадамите покрай пътя, пък музиката може и въобще да не се сетя за нея.
да ама точно ей тая туба дето прави дум дум кара мадамите да се обръщат към тебе ако са с гръб и не те виждат. аз иначе слушам повече черно и от време на време лимп бизкит
FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Fratelli d’Italia.mp3 хахахах това ако си го пусна в колата хората ще помислят че ще има цирк
Все пак това е химн... дръж се малко по-уважително!Ако аз сега кажа, че съм италианец и слушайки Мила Родино ми идва отвътре да подкарам овцете на паша... как ще реагираш? Едва ли ще ти е до хумор
И аз слушам черно Тва Джими Хендрикс, тва Джон Лий Хукър, Б.Б.Кинг - все черни Пък и Ману Чао е малко мургавичък Обаче в момента съм повече на червено - "Легенди руского рока"...
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар