Внимание! По последни данни от Магаданския интитут, слушането на чалга в италианска кола влияе зле на двигателя и електрониката по колата! Z-Rock forever!
Аз съм класик - Кондьо, Софка, Шишарката, Попа... Дайте малко хаус и насам
Бате оня ден "се занимавах" с Радо Шишарката и ме покани (да събера приятели) да ходиме в кръчмата му. Каза, че щял да поздравява цяла вечер Емо "Милионера" и Киро "Баровеца" със "Шопската салата".. Иначе съм луд РЕТРО фен.. Haddaway - what is love Поздравчеhttp://www.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Това за чалгата беше шега, чалга слушам само на маса, че е най-подходящо за ракия и салата Мерси за разяснението, все пак
Моля обаче аз сериозно го казах за разбирането. Можеш да чуеш един куп кретени , които за да си придадат важност казват , че слушат прогресив. Истината е , че това е сложна музика и не са толкова много тези които я разбират. Виж , това с готик изпълненията мога да го разбера , ама да ми кажат съвсем сигурни "аз слушам прогресив"... ъмммммммм - не го вярвам...а и да слушат , това не означава , че я разбират. Обаче айде стига , че разводних темата на колегата.Ако се отвори по-подходяща тема...там ще разискваме до безкрай
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Някъде из архивите трябва да има подобна тема...Аз нали съм от село - слушам гръцко, турско, сръбско... Без майтап - последно въртях всички албуми на Василис Карас.Сега вече съм на R.E.M. ... Имам в колата почти всякаква музика и слушам според настроението... най си обичам стария класически метъл - Twisted Sisters, Accept, Helloween и т.н., но жената нещо не й харесват и си ги слушам като съм сам. За дълъг път в планината (скоро ходих до Смолян) имам един диск с класика... Вивалди много подхожда на завоите Асеновград-Смолян За жалост нямаме в нашто село Z-Rock Radio, освен по интернет, разбира се, но все още нямам постоянен интернет в колата...Обикновено слушам Дарик или Радио 1. Понякога и радио Фреш.Пък като си пусна L’Italiano на Toto Cutugno, пеем тримата - аз, Кутуньо и колата
Яка тема Аз слушам рок във всичките му разновидности, хаус, музиката на Buddha bar ми е слабост, от радиата - Z-Rock, Retro, Radio 1, BG радио. Всичко е в зависимост от настроението, дискове колкото щеш - и италианска, испанска, гръцка, БГ музика, класически стар метал. Може и да пропускам нещо, но то е все в тоя дух
още един глас за RAMMSTEIN, NightWish, HOUSE, DANCE малко от по-комерсиалните рап изпълнители и много много малко чалга, и то предимно след много, много молби от страна на женската част от пасажерите когато има присаствие де иначе още по рядко
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Това за чалгата беше шега, чалга слушам само на маса, че е най-подходящо за ракия и салата Мерси за разяснението, все пак
Моля обаче аз сериозно го казах за разбирането. Можеш да чуеш един куп кретени , които за да си придадат важност казват , че слушат прогресив. Истината е , че това е сложна музика и не са толкова много тези които я разбират. Виж , това с готик изпълненията мога да го разбера , ама да ми кажат съвсем сигурни "аз слушам прогресив"... ъмммммммм - не го вярвам...а и да слушат , това не означава , че я разбират. Обаче айде стига , че разводних темата на колегата.Ако се отвори по-подходяща тема...там ще разискваме до безкрай
Абе какъв спор се разрази тука. Хубаво ще кажа и транса. И ако се чудите правилно ли определям стила, ми да - правилно е нали имам DJ до себе си на дясната седалка + това и все прясна стока.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
моля моля без спорове.просто за да слушаш един стил трябва до някъде да го разбираш нали така.пример-не мога да разбера оперното пеене като вид музика и не го слушам-това е!и не вярвам някой да напише нещо което не слуша каква е ползата?
Коментар