Здравейте колеги, искам да направим една компилация от любими песни за слушане в Фиатките. Айде казвайте какво слушате в колиците. Колеги, преди да пускате теми, проверете дали няма вече пусната тема по същия въпрос.Слях двете теми.Модераторски екип на fiat-bg.org
Радиото е настроено така:1. Зи рок2. Рок радио 13. Стар фмИ докато Зи рок е за по-тежкия рок, то другите две са за класически рок от 60-те години до днес.
Абе чудя се аз защо някои хора като казват каква музика слушат и държат да отбележат, че никога не слушат чалга? Темата е за какво слушаме не какво не слушаме. И аз не понасям хард метъл, техно, транс, хаус и всичките им производни ама не го казвам. То нали наистина почти никой не слуша чалга в България...поне до вечерта...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
То нали наистина почти никой не слуша чалга в България...поне до вечерта...
То пък една чалга. Само крадени песни. То хубаво, открадни, ама я направи по-хубава.А те ги осерат.Оригиналите са къде-къде по-хубави.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Абе чудя се аз защо някои хора като казват каква музика слушат и държат да отбележат, че никога не слушат чалга? Темата е за какво слушаме не какво не слушаме. И аз не понасям хард метъл, техно, транс, хаус и всичките им производни ама не го казвам. То нали наистина почти никой не слуша чалга в България...поне до вечерта...
Абе за кво се впрягаш,и тук ли ще развием спор,ми подчертават хората и аз ги подкрепям то да слушаш чалга си е обидно то това не е музика ами е нещо много долно и пропаднало , срам за държавата
Като говорим за музика, значи изключваме чалгата. Това нашата си чалгица няма нищо общо с музиката!!!В нашата кола се слушат само жици, всякакви вариации. Когато пътувам сам обичам да си пускам In Flames, Children of Bodom, SLAYER и подобни и да пея с цяло гърло :D
Коментар