Здравейте,Някой от вас да е правил дрифт и ако може да ми обясни нещо повече.
Най-евтино излиза като падне големия сняг/лед. Не сменяш гуми и освен това всичко става ри много умерени скорости. Ако случайно стане нещо не е токова фатално. Успех в начинанието. Аз за това я чакам зимата.
Пробвах в двора на едно даскало в Красна Поляна, ама нище та нище.на 2-ра с 30-тина (страх ме беше повече) и ръчна само намалява.На задна, кормилото до краи в ляво и газ до ламарина, става ама много грозно и с много кофти звук от гумите Ако някои знае как да драсне.Ако някои близко до Красна Поляна желае да ги врътнеме като завали сняг или поне е мокро пак да драсне
Пробвах в двора на едно даскало в Красна Поляна, ама нище та нище.на 2-ра с 30-тина (страх ме беше повече) и ръчна само намалява.На задна, кормилото до краи в ляво и газ до ламарина, става ама много грозно и с много кофти звук от гумите Ако някои знае как да драсне.Ако някои близко до Красна Поляна желае да ги врътнеме като завали сняг или поне е мокро пак да драсне
Ми за да направиш дрифт няма голяма философия естествено няма да е като по игрите но ако ще е за 30 стои си на първа газ дърпаш ръчната и я пускаш целта е едновременно да държиш газта и помпиш ръчната(дигаш пускаш) и да маневрираш получава се яко
Коментар