Колеги,има ли някой от вас, който се занимава със фиалтелия?Имам едни марки оставени ми от дядо ми - над 800бройки в 3 класъора - повечето са от 1952 до 1963г.Искам някой да ми помогне и да ми каже доколкоса ценни и изобщо струват ли нещо... Не че имам нужда да ги продам, но бих искал да знам, а ако има желаещи да купуват - ще се спазарим.Наснимах ги, и сега ще кача снимките на някой сървър и ще пусна път - който го интересува, може да погледне.edit: Ето и линка в дата.бг: http://store2.data.bg/yavoryankov/Stamps/Има снимки ресайзнати в 800Х600 за по лесно сваляне и гледане, както и зипче на всичките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли филателисти?!?!?!
Collapse
X
-
Имах страхотна колекция от марки. Цяла кутия с размер за обувки. Пълна с марки от цял свят. Повечето бяна български, но имаше и уникати чак от Австралия. Имах на цар Борис 3ти и на Симеон 2ри като бебе. Тези на цар Борис ги има в национално историческия музей дори. Колекцията беше на прадядо ми, но за съжаление се затри някъде и много ме е яд.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
-
Аз се занимавах с филателия доста отдавна. Още си стоят у нас няколко класьора с марки, а имам един, за който по соц. време един запален колекционер ме преследваше с колосалната сума от 50 лв., но го запазих от сантиментална стойност. Целият е с марки от преди втората световна война, а така също и от зората на социализЪма. Има някакви с надпис "Събирайте стари парцали"
със стария правопис и всякакви други екзотики. Ако има някой ценител, да пише Л.С.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Брат ми също събираше марки, които ми остави около 400 парчета а страните от които са:Парагвай, Куба, Русия, Magyar post(Тва не знам как точно да го преведа ), Полша, България!Повечето са Кубински!Марките изобразяват локомотиви, автомобили, цветя, животни(риби, хищници, влечуги, птици, бозайници) кораби, космически съдове
, лица на космонавтиката, известни личности, карикатури, известни картини, богатствата на България(съкровища) ох сега ги гледам и ви описвам...красота
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
И аз да се присъединя към бившите филателисти. КАто ученик дори бях член на някакво филателистко дружество. За съжаление повечето си марки ги разпилях. Останал ми е един класьор с марки само с котки от всякакви държави, и няколко по-ценни марки от началото на 20 век.За съжаление в момента не мога да помогна на Yavor, тъй като не помня никой от въпросното дружество - все пак е било отпреди около 20 години. Най-добре да потърсиш някое филателно дружество, ако изобщо са останали такива и да попиташ там. Имай предвид обаче, че могат много да занижат цената на марките ти, с цел да ги купят. Така че ако не ти е зор (а предполагам че не ти е), не ги давай лесно. Не забравяй, че една марка може да струва повече от всички останали, взети заедно, и това да остане незабелязано за теб (но не и за някой опитен филателист).
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар