Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно автосервиз "Изток"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Относно автосервиз "Изток"

    Счупих картера фиатчето заради някаква скапана бабуна на една софийска улица. Дойде КАТ, с протокола от тях при БУЛИНС и понеже ми е над 7000лв застраховката можех да избирам по експертна или в доверен сервиз. Реших да е в сервиз, пратиха ме в Тандер / "Изток". Оставих колата на 6-ти ноември и както се досещате още не е готова а вече стана 12 декември!!!! Веднъж ходих да ги питам какво става а те ми казаха че като дойде картера веднага ще ми звъннат.Значи нито съм връзкар, нито познавам там някой нито нищо. Отишъл съм там ей така.Та целта ми е просто да споделя опит и да има информация по въпроса. Щото на хората за съжаление им се налага отвреме на време да се занимават с огледи, застрахователи, щети, сервизи и т.н.
    FIAT Bravo 1,9 JTD GT

    #2
    Mи какво да ти кажа колега.Имах един приятел който 3 месеца колата му седя там за един вал на главата и едно шлайфане...Били поръчали вала от Италия и затова го нямало толко време...Колкото и да струва един вал мисля че се за 3 месеца ще намерат и в БГ но те ... Мога да кажа само едно ....НЕДЕЙТЕ да си давате колите там ....

    Коментар


      #3
      Споко, колега, в сервиз Тандер нещата стават бавно. Моята марея стоя там от 13 юли до 15-16 септември, за да я направят. Със същото обяснение - частите са поръчани, но още ги няма. Накрая един роднина отишъл там (аз не бях в Бг) и им висял на главата, докато не я направили. Май това е начинът. Успех в начинанието !
      Тойота Приус

      Коментар


        #4
        Питах ги днеска, лично в сервиза отидох. Не мога да отрека че са пичове приемчиците или там както се наричат. Поръчали са го картера и чакат да дойде, алуминиев бил не е железен.Така че да си пазим картерите, друго не мога да кажа.
        FIAT Bravo 1,9 JTD GT

        Коментар

        Working...
        X