Колата е на колегата /////. Днес Живка има рожден ден. Годините няма да споменавам, че нали е прието да не се казва на една жена възрастта :D Айде и Живко да не се услушва, ами да почерпи
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
...баааааф таз’ кола дейва... :D видях я на живо - хубавица...Живко...нека само да те радва любимата ти батка! И ти да си жив и здрав , че да си я поддържаш все такава свежа!п.п.- на срещата ше пийнем ли за нейно здраве?
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Благодаря ви пичове! Много ви благодаря! Не знам как сте запомнили рожденния й ден... много ме изненадахте! Действително става на 18 години сладуранката ми! Ама така е - тя расте и хубавее, пък аз вече одъртявам!
А такааааааа. Кой пак има рожден ден? Ай бат`Живко да ти е жива и здрава, и да те слуша все така
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Честит рожден ден и от мен Живе!!!! Живко, а ти да качиш снимка да я видим с панделката и да почерпиш. Като гледам колегите как се канят за неделята ще взема и аз да прескоча до Варна.
колега на рождения ден на датата трябваше да вземеш една свещичка да я запалиш и да я сложиш пред ауспуха, да запалиш Живка и да си духне свещичката :P
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Ееее, не! Вие сте бати пичовете! Голямо благодарско! Имаше и торта и панделка! А догодина живот и здраве ще направим юбилей - 20! Инче, за другата неделя става въпрос! А Живка си духна свещите - 19! Я с тоз двигател как ги духна!
Коментар