Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глоба при шофиране без спътник :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глоба при шофиране без спътник :)

Може ли да се измисли нещо по-тъпо:http://www.pressboard.info/Preview.aspx?articleid=93744"Дума" 27 ноември 2007 , 5 стр.Глоба при шофиране без спътникСветофарите със зелена вълна за автобуситеИскра МилеваСанкции ще понесе всеки, който се вози в колата си сам. Това ще е една от мерките за нормализиране на движението в столицата чрез намаляването на колите по улиците след създаването на Агенцията по трафика. Какви точно ще са глобите, ще определят експертите в агенцията, която се очаква да стане факт от следващата година, обясни пред ДУМА шефът на транспортната комисия в Столичната община Радослав Тошев. Новата структура първоначално ще е общинско дружество, като средствата за създаването й ще се гласуват от столичните общинари на едно от последните им заседания за тази година - на 6 или 20 декември. След стартирането на агенцията ще се сключат договори с МВР и КАТ, обясни Тошев.Зелена вълна за автобусите е един от вариантите за разтоварване на движението в София, издаде още Тошев. Това ще стане възможно чрез GPS-ите в превозните средства на градския транспорт. При приближаването им до светофар зелено ще светва само за бус-лентата.Регистрацията на нов автомобил да става само след като собственикът й удостовери, че има гараж или паркомясто, е заложено още в стратегията за работата на агенцията. За тази цел разрешителни за строителство на нови сгради се предвижда да се издават само ако е предвидено изграждането на гаражи за всеки апартамент. Какво очаква обаче хората, които живеят в блокове без предвидени паркоместа, Радослав Тошев обясни, че са готови документи за конкурсите за изграждане на 12 подземни паркинга. Те трябва да станат факт до 2011 г., като паркомясто в тях ще се наема за 1 или 2 лева на ден.С 30% трябва да се намалят загубите на столичното кметство заради трафика. По изчисления на специалисти в момента столицата губи около 1 млрд. евро годишно заради задръствания, каза шефът на транспортната комисия. Стратегията за новата агенция предвижда и дългоочакваните велосипедни алеи, разширяването на някои булеварди, както и пускането на нови трамваи.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Да бе! Поредната идиотщина в тази държава. А може ли да возя плюшената играчка, с която си спя. Така няма да съм сама. Или викате да вземам комшията и на аванта да го возя всеки ден.

Коментар

така ще се появи професия "спътник", подобно на платените "приятели" в играта "стани богат" (стани рогат, остани беден, и т.н...)

Коментар

Mindzu написа:
        Да бе! Поредната идиотщина в тази държава.

Коментар

Тая работа няма да я бъде, ше видите...
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

От години само си говорят и нищо не правятСпоред мене ще изчакат първо да пуснат метрото до Младост, да видят дали и колко ще се облекчи трафика и тогава евентуално може да направят нещо.
            Audi 1.8S златен талон

Коментар

луди ли са, ще ги съдя, ами ако съм аутист, те ще ми казват с кого да се возя в собствената си кола, абе я да си Е8АТ М4ЙК414 КЬ0РА8А винаги нас ще ни таковат, никога няма да се сетят да направят, да построят нещо за улеснение
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Ако ми купят кола и ми сипват гориво може и да взимам половината квартал.
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

вместо да опитат да улеснят трафика като посторят по-широки пътища или ракарат паркиралите от 2-те страни на улицата те намират решение като ограничат трафика. ползването на автомобил ще стане лукс един ден май
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

MartoModev написа:
                    Ако ми сипват гориво може и да взимам половината квартал.
                    И аз съм съгласен ако е така ...

Коментар

Това е супер тъпо (както почти всичко което се измисля от нашите "велики управници"). И какво сега, ще ни карат да решаваме логически задачи за да не бъдем глобени (е вие де, понеже е за София, както го разбирам). Например, намирате се в точка А и трябва да вземете 4 човека от точка Б (някъде в София). Въпросът е как да го направите така, че да не ви глобят?Как един умен и съвестен не влези в управлението на тази "държава" да му ...

Коментар

А дали ще има изисквания за спътника?Предлагам така - ако кара мъж и спътника му е мъж да има глоба, малка ама глоба. Все пак от еднополовата близост полза няма...Ако кара жена със спътник жена - пак глоба, малко по-висока отколкото за 2ма мъже - та това са две жени в една кола -заприказват се, гримират се, създават предпоставки за ПТП.При шофьор мъж и спътник жена и обратното много е важно в какви отношения са. Ако са в роднински - глоба. Аман от шуробаджанащина.Ако пък не са - е, а какво правят в една кола, а? Разлагат морала! Пак глоба. Размерът според външния вид на жената. Ще се приложи и таблица.Така мисля ще се съберат доста пари в бюджета. А и идеята е само в начален стадий... Би могла да се доразвие.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                          А дали ще има изисквания за спътника?Предлагам така - ако кара мъж и спътника му е мъж да има глоба, малка ама глоба. Все пак от еднополовата близост полза няма...Ако кара жена със спътник жена - пак глоба, малко по-висока отколкото за 2ма мъже - та това са две жени в една кола -заприказват се, гримират се, създават предпоставки за ПТП.При шофьор мъж и спътник жена и обратното много е важно в какви отношения са. Ако са в роднински - глоба. Аман от шуробаджанащина.Ако пък не са - е, а какво правят в една кола, а? Разлагат морала! Пак глоба. Размерът според външния вид на жената. Ще се приложи и таблица.Така мисля ще се съберат доста пари в бюджета. А и идеята е само в начален стадий... Би могла да се доразвие.
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97
                          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Поредната глупост .......
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Типично за мутрата Бойко...Има човек - ИМА проблем - НЯМА човек - НЯМА ПРОБЛЕМ Предлагам след това, Бойко да измисли и като как да бъде ускорено изтреблението на българската нация и обезлюдяването на територията на България. По този начин ще се решат редица проблеми - не-наличие на корупция, силно занижено количество боклук, огромни площи промишлени територии и др. подобни. Разбира се от помощ ще му бъде и изключително благоприятното за това географско разположение на България - на север Дунава синей, на изток Черно море грей, а на Юг - Турция стървей...АЗ НАИСТИНА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!

Коментар

Working...
                              X