Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това форум на ФИАТ ли е, или...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това форум на ФИАТ ли е, или...?

Малко да се разведрим колеги, никой да не го приема лично!Ама отварям аз един раздел, и отгоре, кво да видя:Потребители, разглеждащи този форум: Авео, sparkПочнах да се съмнявам дали това не е форум на Chevrolet (и двата ника са модели Шеви )

Re: Това форум на ФИАТ ли е, или...?

Immortal написа:
    Малко да се разведрим колеги, никой да не го приема лично!Ама отварям аз един раздел, и отгоре, кво да видя:Потребители, разглеждащи този форум: Авео, sparkПочнах да се съмнявам дали това не е форум на Chevrolet (и двата ника са модели Шеви )
    А стига, глей ся и ти почна Е ся почват да ти сипват...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Това е долна инсинуация, нямам нищо общо със Шевролет :PИмаме два Фиата дори, един 30 годишен 125П и една брадва
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ей на на, и ние емигрирахме при сестрите със по-спотен дух, поне сме пак във фамилията
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Коментар

phoenix написа:
            ей на на, и ние емигрирахме при сестрите със по-спотен дух, поне сме пак във фамилията
            ти знаеш ли , че "алфа"-та ти е дъщерна фирма на "фиат" бе братле? Така , че изобщо недей да важничиш...а ако искаш мое да се дръпнем с теб , че да видим дали СТИЛЬО е с по-малко спортен дух от твоята...
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
              phoenix написа:
              ти знаеш ли , че "алфа"-та ти е дъщерна фирма на "фиат" бе братле? Така , че изобщо недей да важничиш...а ако искаш мое да се дръпнем с теб , че да видим дали СТИЛЬО е с по-малко спортен дух от твоята...
              Опааа... тук стана интересно. Кой приема залозите?
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

С кой мотор е стильото
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                  С кой мотор е стильото
                  1.6 - кат’ "алфата" на "феникс"-а... а за мен процента какъв е?!Обаче съм навит на дръпка ... сериозно! (километър и половина дистанция ми се струва добре)
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Айде да закопаем тази тема с още офтопик Току що мернах снимки на новото Авео

Коментар

nikki_sixx написа:
                      Grisha написа:
                      С кой мотор е стильото
                      1.6 - кат’ "алфата" на "феникс"-а... а за мен процента какъв е?!Обаче съм навит на дръпка ... сериозно! (километър и половина дистанция ми се струва добре)
                      kолата я имаме отскоро, и не съм сменил ни масло, ни ремъци...иначе нека малко да я поразучим, и да я стегна както аз си знам.....и ще ти дам шанс, да покараш зад сребриста алфичка. все пак кончетата са 120, а колата е по-лека. за сравнение в Алфа форума се дръпнаха вече една 145-ца и една Стило и двете 1.9 JTD, Алфата го изрязва стилото на старта отвсякъде, доколкото разбрах на високите скорости стилото го е настигнал, но на старта няма шанс.
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ще краднат малко по малко маските на новите Аудита
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

nikki_sixx написа:
                          Grisha написа:
                          С кой мотор е стильото
                          Оптимист p.s. А относно процента бих казал, че е отрицателен
                          Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: Това форум на ФИАТ ли е, или...?

Immortal написа:
                            Той Авео трябва да се прекръсти вече на Линеа, ама го е срам - женско име му се вижда
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

...срамна сцена от преди 30-40 мин...седя си аз в ОМВ на магистралата / Варненската / и маам селски наденички с картофки, зеле, фанта и т.н. и съм изпаднал в едно летаргично дълбокомисленно и полуспящо състояние, което беше нарушено от един от служителите в комплекса...."-извинявайте, Авео-то вън ваше ли е?"....надигам аз глава и гледам тъпо / ужасно ми се спеше /, при което онзи казва "- закачиха го леко, елате вън"....олеййй, как се отлепих от стола, кат механик на Ферари в бокса...и хукнах. На четвъртата крачка зацепих, че Авео вече не е Авео и под очуденият поглед на служителят, отново зарових дълбокомислен поглед над селските наденички.......умрях от срам. После се хилих в колата, докато не видях една Тигра забита в мантинелата........та те така се изложи колегата ви Авео...

Коментар

Working...
                              X