Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Explorer

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос относно Explorer

    Здравейте, колеги. Гледам, че тук има доста вещи хора по въпроса с компютрите, та да си кажа болката, пък някой може да помогне. От два дни Explorer отваря не повече от десет процента от страниците, които преди посещавах. Abv.bg, infonet, fiat-bg.org ги отваря моментално, но примерно lancia-bg.com или линка за skoda от темата за измамите с горива не иска, както и повечето чужди странници. Google си работи. Търсачката намира всичко, но когато кликна на линка към съответния сайт дава Error. От My favorites на десет адреса отваря по един-два и то, който и когато си поиска. Какви ли настройки не проверявах, но никакъв ефект. Дали е възможно доставчика да е сложил някаква защита, която да е в конфликт с моите настройки, въпреки че тогава нищо не би се отваряло(връзката е LAN) или проблемът е другаде. Прави ми впечатление, че и NOD32 не се е ъпдейтвал от неделя а иначе го преави всяка сутрин, когато пусна PC-то. Ако някой има идеи да сподели....Благодаря.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

    #2
    По скоро ми прилича на проблеми със свързаността на доставчика, отколкото проблем с експлорера - нещо му куца международната свързаност - затова не ти отваря външни страници и антивирусната не се ъпдейтва...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #3
      Опитай и с друг браузър и ако пак не стане отивай при доставчика.
      Marea Weekend HLX Jtd 110

      oO(_)____////____(_)Oo

      Коментар


        #4
        За втори път им звъннах на доставчиците и се оказа, че забравили да ми кажат, че DNS-а отпада, защото съм с рутер. Благодаря за помощта.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

        Коментар

        Working...
        X