...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си взема хубав номер в кат
Collapse
X
-
От буквичките отзад ще се замисля чак като има ’com’ или ’net’ майSandeto написа:Мен не че ме интересува, особено пък цифрите хич не ми пука... но аз например не си харесвам буквите, говоря за буквите след номера. Не знам защо, ама ей така ми идват на ум разни "определителни" именаLane Staley написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но за какво му трабва на човек "хубав" номер?Мен лично това ми се струва безмислено.
в зависимост от буквичките зад номера.
Винаги съм искал да имам буквички от рода XX, HX, XP ... 
.
Коментар
-
тъпо или не, има желаещиLane Staley написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но за какво му трабва на човек "хубав" номер?Мен лично това ми се струва безмислено.освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една годинаSandeto написа:Мен не че ме интересува, особено пък цифрите хич не ми пука... но аз например не си харесвам буквите, говоря за буквите след номера. Не знам защо, ама ей така ми идват на ум разни "определителни" имена
в зависимост от буквичките зад номера.
Винаги съм искал да имам буквички от рода XX, HX, XP ... 
Коментар
-
Kолегата sev говори за номера СА......HX, а пък ти си най-вероятно С.........HX .chris написа:Че мойта си е НХ от сто години... и още съм актуаленsev написа:освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една година
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Е че те някои хора от форума се уредиха с хубава серия: :Dsev написа:освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една година
А сега вече може да са стигнали до СЕ...
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
То и аз съм същата серияPecho написа:Е че те някои хора от форума се уредиха с хубава серия: :D
А сега вече може да са стигнали до СЕ... 
Явно с колегата заедно сме си регистрирали колите / август /
Но на мен се паднаха и хубави числа... Съвсем случайно :P Днес също се мотахме из КАТ да регистрираме една кола на приятелче... Дават: СА 7... МА
До там са стигнали
Коментар
-
Уффф аз па заради тва СА направо се чуда как ще си купя следваща кола.Като го погледна и само Калифорния ми е в главата, а тук в офиса тоя щат се е превърнал в нарицателно за кретени.Занимавам се със самолетни билети и вярвайте ми, че сред българите дето пътуват за Сан Франциско, Л. А. и околностите нема един нормален. Не знам защо така ама се бъзикаме, че там са ни преместили лудницата.. Ей тия американци как ги търпят и още не са ги избили не знам. И не само бабичките са шантави ами и младите.. УжасSandeto написа:Kолегата sev говори за номера СА......HX, а пък ти си най-вероятно С.........HX .chris написа:Че мойта си е НХ от сто години... и още съм актуаленsev написа:освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една година
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
ами изчакай 2-3 годиниchris написа:Уффф аз па заради тва СА направо се чуда как ще си купя следваща кола.Като го погледна и само Калифорния ми е в главата, а тук в офиса тоя щат се е превърнал в нарицателно за кретени.Занимавам се със самолетни билети и вярвайте ми, че сред българите дето пътуват за Сан Франциско, Л. А. и околностите нема един нормален. Не знам защо така ама се бъзикаме, че там са ни преместили лудницата.. Ей тия американци как ги търпят и още не са ги избили не знам. И не само бабичките са шантави ами и младите.. Ужас
тази недомислица с номерата e пълна , като се изчерпят сериите на СА не знам какво ще пуснат
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар