Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депутатите си вдигат заплатите с 44%

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Депутатите не ходят на работа защото стачкуват за тези 44%

    Коментар


      #17
      Абе тез хорица мноо нагли.... Ама такива сме си ги избрали........ Требе се поизбесят малко и може и да спрът с простотиите.... Айде спирам, че почвам да беснея
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

      Коментар


        #18
        ...нагли, цинични копелета. Какво друго да кажем?
        Тойота Приус

        Коментар


          #19
          Re: Депутатите си вдигат заплатите с 44%

          Авео написа:
          "Както казва правителството, ще повишим заплатите на учителите въз основа на по-добра продукция, ами че тук въз основа на какво ще се повишат заплатите", чуди се назaвисимата депутатка Стела Банкова.Пари щели да отидат и за закупуване на нови автомобили, защото сегашните били средно на 10-12 години и не били сигурни...
          Че на тях кой им е казал, че трябва да са сигурни!?

          Коментар


            #20
            Ей, как ги "набедихме" хората.Няма страшно, "само" с 27 % ще е, какво толкова.http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1121964
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

            Коментар


              #21
              A не може ли САМО да си вдигат парцалките и да си ходят?Мисля, че се насра*а достатъчно много вече
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

              На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

              Коментар


                #22
                Колите им били 10-12 годишни. Ами нашите? Само че ние не ползваме държавно гориво, нямаме личен шофьор, като се издъниме не размахваме депутатски карти и да уволняваме полицаите, и не взимаме заплати за неходене на работа. Те искали още. Ами писаха преди време в Германия за 200 души парламент има само 8 служебни коли. И те са били за председателите на партийте. Останалите или с личен, или с градски транспорт. А тука всеки дебелогъз мазник, смята че като е станал депутат му се полага и кола с шофьор. Да ама не. И забележете. Германие дето е ... не знам колко милиона население грубо 200 депутата а ние тука сме няма и 7 милиона и 240 !!! За какво иде реч ...

                Коментар


                  #23
                  Цитат: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1121964"Председателят на парламента Георги Пирински обясни на пресконференция, че в проектобюджета на Народното събрание за 2008 г. е заложено 15% увеличение на средствата за заплати на депутатите заради работата им с класифицирана информация. Той опроверга твърдения за повишаване на заплатите на народните представители с 44%.Досега процент за работата с класифицирана информация не е залаган и подлежи на много сериозна преценка, обясни Пирински. Той се аргументира с обстоятелството, че голяма част от материалите, с които работят народните представители са класифицирана информация, а това е въпрос на степен на отговорност."Отдавна не съм се смял така, но след като ми попремина се чудя да се смея ли или да плача Немам думи! П.С. Очаквайте в най-скоро време промяна в Закона за защита на класифицираната информация /ЗЗКИ/ и Правилника за прилагането му - http://www.dksi.bg/bg/Regulatory+Framework/Law+and+Regulation/! Досега там такива текстове за процент за работа с класифицирана информация НЯМА!
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

                  Коментар


                    #24
                    Ако си вдигнат заплатите отиваме пред парламента и няма да ги пускаме да излизат оттам .Ще седят денонощно ма*ка им нещастна Или ще ги накараме да постачкуват месец два да видят какво е без парички...лошото е, че всичките мърди вътре се занимават с всякакви "законни" странични дейности и трябва да се намери друг начин да им припари яко под задниците.
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

                    На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

                    Коментар


                      #25
                      Ровех се из текстове на песнички и ми попадна това(което се отася за всички управляващи, депутати и т.н): " Ей, ти, мистър от високото кресло,погледни на долу към нас и каквовиждаш истината нали, а аз виждам страх в твоите очи.Които за мен са като отворена книга,която аз чета докато ти не мигашот отвращение, неприязън и омраза,считайки ни за обществена проказа.Може би да, а може би не,важното е, че ти си 1 голямо леке,което мисли само как да се наяде,как да на***а + жена си поне още 2,от тия платените розови жени,към които поне по психика спадаш и ти.Не разбирам смисъла на твоя живот.За какво се бориш? За какво спориш?Когато всичко е толкова яснои когато един ден на вас ви стане тясноще `почнете да се бутате един - други ти ще се озовеш сред уличния боклук,където аз ще те чакам с нетърпение, за да направя рецензия на твоето поведениеи тогава направо в очите ще ти кажа:"Падна ли ми, копеле, сега ще те смажа !! "
                      Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

                      Коментар


                        #26
                        Доколкото си спомням енда от причините да не вдигнат на учителите заплатите беше, че щяло да стане хиперинфлация ! Що за глупост. Ами сега те като искат да си вдигнат заплатите с 44% (да не говорим, че 44% на техните високи заплати са повече от 100% на мизерните учителски), няма ли да стане хиперинфлация? Как така нещо, което е обективно за едни е субективно за други? Един колега ми каза, че българската жена си можело и да я биеш и да се прибираш пиян и тя си казва "ами такъв съм си го избрал и толкова" и си търпи мълчаливо. Ама я вижте някоя западна жена дали ще каже така и дали ще го търпи и дали няма да направи нещо по въпроса. Искам да кажа, че каквото си го направим, а не каквото сме си го избрали.
                        Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

                        Коментар


                          #27
                          tsanibaytchev написа:
                          Доколкото си спомням енда от причините да не вдигнат на учителите заплатите беше, че щяло да стане хиперинфлация ! Що за глупост. Ами сега те като искат да си вдигнат заплатите с 44% (да не говорим, че 44% на техните високи заплати са повече от 100% на мизерните учителски), няма ли да стане хиперинфлация? Как така нещо, което е обективно за едни е субективно за други?
                          Да ти припомня, че мотив за отказа не е била ХИПЕРинфлация, а инфлационни процеси, и лавинообразни стачки.И това разбира се беше лъжа - в момента, трупайки излишък те отново нарушават пазарното равновесие и отново предизвикват инфлационни процеси... Въобще комунизъм във властта е пагубен за България - кога ще го проумеем!?

                          Коментар


                            #28
                            Ние въобще излизали ли сме от комунизма някога??? Това нашето е пародия на демокрация...
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

                            На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

                            Коментар

                            Working...
                            X