svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не знаеш какво говориш
значи по-добре да отидеш на работа пеш или с автобус,отколкото с велосипед??? знаеш ли колко ще се изпотиш пеш и изобщо 10 км пеш можеш ли мина??? а с автобус освен на пот,защото вътре е по-топло отколкото навън ,ще миришеш и на чесън,лук,пиперки,формалин и т.н. миризми носещи се от пенсионерите
Изобщо не знаеш колко полезно е карането на велосипед,като нямах колата ходех всеки ден с велосипед по 6-7 км и усещането вечер когато е хладно е невероятно
А колкото до миризмата на пот...има си какви ли не начини,като например ползваш моя опит,с една малка раничка на гърба с резевна тениска или друга дреха вътре! Карането на колело в чужбина се има за нещо нормално и е по престижно с велосипед да отидеш,отколкото с кола...незнайно защо тук все още битува мнението,че карането на велосипед е признак на по-долна класа човек
Е да ама не е!!!
ex.Мареа ТД100
-
Не съм познал съвсем точно стотинките повишение, защото цените са направени направо ето такива от днес (заедно с още едно увеличение и на едро):А95Н = 1,99лв; А98Н = 2,17лв; ДизелЕвро5 = 1,85 лв; ПропанБутан = 0,83 лв...защото от 10-ти на едро:А95Н - 1.848А98Н - 1.944Е5ДГ - 1.6968ПБ - 1308Можеби това е поредното презастраховане срещу загуби от ценови колебания, тъй като ако не се лъжа под 69,99 долара затвориха борсовите цени на барела суровина вчера, а днес са отворили и достигнали направо около 72 долара.niko_ymn написа:едно предположение относно какви ще станат на дребно):А95Н ~ 1,97лв; А98Н ~ 2,15лв; ДизелЕвро5 ~ 1,82 лв; ПропанБутан ~ 0,79;
Коментар
-
Цигарите засягат по-малко хора. А и това е автомобилен форум.Tornado написа:Защо ли няма подобна тема и за цигарите?И тях ги вдигнаха доста вече.
Иначе наистина се осраха с тези цени. Барела днес се вдигнал, утре на бензиностанцията с 5 стотинки отгоре. Ако падне барела обаче, започват обясненията, че това било цена за след 1 месец. Направо не е за говорене.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Лукоил са долни кожодери и мародери
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Обаче тук се премълчава факта,че цената е в $,а курса на $ е има обратнопропорционална връзка с петрола.Петрола расте= спад на $ и обратно.style34 написа:Цигарите засягат по-малко хора. А и това е автомобилен форум.Tornado написа:Защо ли няма подобна тема и за цигарите?И тях ги вдигнаха доста вече.
Иначе наистина се осраха с тези цени. Барела днес се вдигнал, утре на бензиностанцията с 5 стотинки отгоре. Ако падне барела обаче, започват обясненията, че това било цена за след 1 месец. Направо не е за говорене.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
чух по радиото.Миналата седмица 2ти вдигнали горивата петрол тази 1път.Тва вече ми се струва го правят и за още реклама или ей тъй да има трансфер на цифри.Мамк........ или някаква мн.проста причина за такива стотинки.Или за да го смъкнат после с 5ст.И да кажем ей брей.Тва не е ли реклама.Аз ли размишлявам тъпо.Ей че няма човече да избълва.
Коментар
-
аз пък до морето ходя пеша, щото ми е на 200 метраwinter_sun написа:Все си мисля, че ще стане както миналото лято...до морето и обратно с бензин на цена около 2,30лв ..е те това не е живот
ибре животеееееее!!!п.п. днес напълних бутилката до горе на 0.83 лв.... десетина дена ще ме държи..... после ши видим...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse

И да не забравим да поздравим господата от Лукойл
Коментар