Дискриминация!!! А ние с бензиновите двигатели? Не моге ли да я смесим 50/50 нафта/безоловен 95
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Човееек, ти направо ми разби детските фантазии с тази тенденция. То се оказа цял тренд. Гледам един ден около 15ти Октомври - временно спрял да пада и от 72 се върнал на 74 $ и си викам туй беше с тенденцията ами да се по презапася и засмуках едни 60 литра с тая ми ти ненаситна гърловина по 2,09 и хоп-хоп на следващия и последващия ден то продължило към 70 и 68$ падението и съответно по 2,06 и 2,03 лв/л на А95Н ценичките и ко стана то мойто - "хитрата сврака с двата крака" ... 6 ст/л съм си минал по 60 л значи общо с 3,20 лева защото не бях почакал още ... а това как побрах над 60 литра е отделна тема, и после горивата били гадни, че давали по-висок разход у нас ... да не си помислите, че колонките нещо лъжат ... в италия уж я дават да събере 50 л по книга, но явно у нас литъра е някакъв по-особен малък литър ... но както и да е ... ако продължи поевтиняването няма да се разсърдя другия месец и на под 2 лв да зареждам ... само се извинявам на тея, които са се презапасили като мен на "минавка" ... и, добре че не сме бензиностанция да се наквасим със скъпо гориво и после да трябва да го продаваме на загуба. Колегата Vladim, ти до кога предполагаш, че ще има такава тенденция? ... "и само си викам дано-дано-дано" ...Шапка ти свалям за правилното предположение от горепосочения цитиран пост.Vladim написа:Тенденцията е да пада още, а пък и нашите бунаци по бензиностанциите въобще не са реагирали на спада. При разлика от ...
Коментар
-
Майтапа на страна. Аз съм много навит още от както се въртяха идеи форума да стане Юредическо лице.Като нищо ще се включа и аз ако се намери цистерна, която да се навие да ни го разпределя някакси:1. ogi28b 2. Vladim 3. Airfan4. niko_ymn5. sugarboy6. kiselo... между другото ако си направим сметката и реално си спретнем такава срещичка за водопой - никък не е невъзможно да се сдобием и с 98 на доставна цена като за 95... с дебела отстъпка ... за което мога да ударя едно рамо стига да станат бройката и мястото оправдани и реалистични от гледна точка транспорта до там... и да е на близо до всички това там... ще поразпитам едни хора дали може да се измиси нещо по-конкретно.Да пускам ли отделна тема ако се намери обект, който да се навие да приюти наша пратка горива временно и да ни го даде като се изредим?ogi28b написа:Предлагам да продължим в тази тема
Коментар
-
-
НЕма страшно не си само ти! Лятото нафтата като стигна най-висока цена от 2.60, беше срещата на хижата. Аз - с празен резервоар, и викам "е с’а ш’си засека разхода!" при което сипвам 7-8 литра, да не изгасна съвсем, на другия ден още към 50 литра, и след хижата като се върнах сипах още 19.7 литра, нещо такова беше, абе общо за 3 дни заредих 77 литра нафта на 2.60. Точно след 10-на дни нафтата беше паднала с 12-13 стотинки.Сега пак така - преди 5 дена заредих 48 литра на 2.22, 2 дни по-късно беше 2.16, а от вчера е 2.13.niko_ymn написа:ами да се по презапася и засмуках едни 60 литра с тая ми ти ненаситна гърловина по 2,09 и хоп-хоп на следващия и последващия ден то продължило към 70 и 68$ падението и съответно по 2,06 и 2,03 лв/л на А95Н ценичките и ко стана то мойто - "хитрата сврака с двата крака" ... 6 ст/л съм си минал по 60 л значи общо с 3,20 лева защото не бях почакал още ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар