Хе-хе-хе, тази тема започва да ми прилича на дискусия между агитки на Левски и ЦСКА
Преди известно време имаше тема Мъже и жени шофьори, тук се получава като продължение. Ще се повторя, но то е защото държа на мнението си. Аз съм жена, шофирам вече 16 години, активно от 10 години, но истината е, че като видя жена шофьор, винаги си имам нещо на ум - да ме прощават всички колежки, нищо лошо не искам да кажа, но фактите са си факти. Не че няма мъже, които "бият" по точки жените. Самото поведение на пътя говори по-добре от всичко. Има една максима, която според мен е много вярна и винаги казвам, че ако не можеш да усетиш една кола и една жена, по-добре не им се качвай (важи еднакво за мъже и жени!!!). А понеже все пак съм жена, за да се защитя, ще кажа, че отдавна съм получила признание от не един мъж, че се справям по-добре от доста мъже колеги (кой беше казал, че не скромността краси човека). И за да не ме разбере някой погрешно - това, че се плюем едни други, си зависи изцяло от нас, независимо мъж/жена. Пък кой колкото може
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жените са по-добри шофьори от мъжете
Collapse
X
-
колежке, ще те поправя ако може - скромноста се изтъква от хора които нямат други качестваА понеже все пак съм жена, за да се защитя, ще кажа, че отдавна съм получила признание от не един мъж, че се справям по-добре от доста мъже колеги (кой беше казал, че не скромността краси човека).
много безаварийни, живи и здрави!
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Онзи ден ми се случи една интересна случка прибирах се от Варна и по едни отврътителни пътища настигам едно БМВ 320 ама кара със 60 не повече а ас със на баща ми колата която е самолет та испреварвам го гледам жена кара както и да е спирам на едно място да пуша понеже баща ми не дава да пуша във колата и тя пак мина пред мен настигам я и какво прави тя дава ми мигач че отпред няма коли да я испреварвам не ми се беше случвало но евала на мадамата
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар