Хех, каква анкета - всички над 30 в общия кюп на старците . На 41 години съм и съм в супер форма, който е навит, можем да се пробваме на 60 м. или 100 м. бягане, а защо не и на 3000 метра например.
И аз! :D Вчера бягах 1 км за 4 мин. и 10 сек.! Кво да се прави - годишния изпит по ФП! А иначе - за анкетата писах вече преди около година...
masterkar написа:
bogidar написа:
Просто хората над 30 се предполага, че трябва да са хора с опит и стаж зад волана, т.е. уравновесените, сериозните(в общия случай де).
Този отговор не ми харесва - особено като чета темата на анкетата! Представи си, че аз направя отговорите така:- до 30 - 30-35- 35-40- 40-50 и т.н.Дали ще им хареса на тези които са под 30? Предложение за нови отговори: под 15 ? 15 - 20 20 - 25 25 - 30 30 - 35 35 - 40 40 - 50 50 - 60 над 60
masterkar написа:
bogidar написа:
Не съм много съгласен. При образуването на групите изходих от идеята да не се почувства някой СТАР и да земе да се комплексира И като завърша както ти казваш 60+ - изглежда като, че ли това е края
Съвсем друга ми беше идеята, но не ми се водят безсмислени спорове! Почти е сигурно, че последната графа /над30/ ще има най-много отговори, а ако тя се беше разделила щеше да бъде по-реално отразена възрастовата статистика на потребителите на форума! Но тази анкета едва ли ще се използва за представителна извадка на НЦИОМ или някоя социологическа агенция?!
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
И аз! Very Happy Вчера бягах 1 км за 4 мин. и 10 сек.! Кво да се прави - годишния изпит по ФП! WinkА иначе - за анкетата писах вече преди около година...
Аз веднъжходих пеш един километър и открих,че е много изморяващо и вредно за моето здраве и от тогава ползвам:кола,колело,обществен транспорт...
Коментар