Поради ред причини на почти ненавършил една година компютър трябва да си преинсталирам Windows.Това съм го правила хиляди пъти, но не и на този компютър. И сега срещам някакви спънки.При преинсталация под Dos - още преди да започне ми казва, че не може да инсталира уиндоус, защото нямала съм била хард диск, Казаха ми да взема да си сложа едни драйвери от сайта на Асрок в които има ОСМ файл.http://www.asrock.com/support/Download.aspСвалих драйвера записах го на дискета, колкото и архаично да ми се стори това.Eто и конфигурацията на комп Дъно: ASROCK CONROEXFIRE-ESATA2 /775Процесор: CONROE E6300/1.86G/1066/2M BOX Харддиск: 200GB HITACHI T7K250 /SATA2/8MВидеокарта: GF 7600GS 256M/DDR3/HDTV PCI-E Записвачка: LG GSA-H10 DVD RW/16XРам-памет: 1GB DDR II 667 KINGSTONЗахранване: PSU FORTRON ATX-350PNF /350WСтартирам сетъпа на Уиндоуса отново, пита ме ще слагам ли драйвери от други устройства и ми казва натисни F6, натискам ли натискам, няма никой, този път самата инсталация продължи малко повече, но отново ми се изписа, че нямам хард диск. Въпреки, че все пак си взе от устройство А: setuptxt.oem файла, който уж беше проблема.Този човек, който ми продаде компютъра ми каза през биоса да си дам една отметка на хард диска, която колкото и да разглеждах не можах да намеря "енейбъл нейтив мод" И как да не се изнерви човек.С две думи - ИСКАМ НОВ WINDOWS!

Коментар