Току що продадох типото на един комшия,нещо ми е много криво и гадно за колицата Преди няколко дни на майтап продава ли се това онова аз да 2 бона и той взе,че се върза и я взе Сега ще търсиме друга италианка
Ще трябва и дрифта да сменяш. Вече с новата кола и тоя път на Шел или Лукойл Честно казано на мен Типока по ми харесваше. Не казвам че това към което си се насочил е лошо. Просто това е моето лично мнение. Успех с покупката.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Ще трябва и дрифта да сменяш. Вече с новата кола и тоя път на Шел или Лукойл Честно казано на мен Типока по ми харесваше. Не казвам че това към което си се насочил е лошо. Просто това е моето лично мнение. Успех с покупката.
Дедрата е в уникално състояние много пазена кола, а и ми е за всекидневна употреба, след няколко месеца дал господ ще взема една бегачка и ще си я правя :D
айде честито и от насСега и двамата търсим нова машина, само че аз още незнам каква ще е. Спрял съм се на Фиат Купе или Алфа 146, ама да видим какво ще се получи накрая. Успех с търсенето, и споделяй какво ти се върти в главата, че аз съм в голяма дилема
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар