azmjuvxk до 22/10/07 и да почерпитееее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Код за mobile.bg
Collapse
X
-
..така е,колко пьти сьм пробвал да вляза с някои код от форума и ..ц,не става....но с този днес пробвах и ..всичко е точно,маи улучих момента да няма никои!Благодаря на колегата за кода!Но и ние е добре да излизаме след като го ползваме защото не може да го ползват други... добра е идеята... :DИначе по добре да се направи една тема кодове за МОБИЛЕ.БГFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Колега,нещо не те разбирам.Имаш против публичното огласяване на актуалния код или.......Аз съм давал досега два кода с начална и крайна дата на валидност.След крайната дата модераторите направо да трият темата.coolboby написа:Сори пич, ама вече това сигурно е 5-6 тема за Кодове към мобайл...Хубаво мислиш за нас..Все пак мерси
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Мисълта ми беше, че има още теми за кодове към сайта във форума...Нямам нищо против публичното огласяване на кода, даже те поздравих..не чети през дума...Red Storm написа:Колега,нещо не те разбирам.Имаш против публичното огласяване на актуалния код или.......Аз съм давал досега два кода с начална и крайна дата на валидност.След крайната дата модераторите направо да трият темата.coolboby написа:Сори пич, ама вече това сигурно е 5-6 тема за Кодове към мобайл...Хубаво мислиш за нас..Все пак мерси
Коментар
-
Виноват,освен аз да почерпя.coolboby написа:Мисълта ми беше, че има още теми за кодове към сайта във форума...Нямам нищо против публичното огласяване на кода, даже те поздравих..не чети през дума...Red Storm написа:Колега,нещо не те разбирам.Имаш против публичното огласяване на актуалния код или.......Аз съм давал досега два кода с начална и крайна дата на валидност.След крайната дата модераторите направо да трият темата.coolboby написа:Сори пич, ама вече това сигурно е 5-6 тема за Кодове към мобайл...Хубаво мислиш за нас..Все пак мерси
Octavia RS
Коментар
-
Не съм спрял да обикалям,но все разни кошници излизат.А повода за този код беше едно Браво JTD.Перфрктен салон и външен вид и доста пушек през щеката на маслото.На моя скромен въпрос за отбив от цената (6500лв) ми отговориха ,че повече от 200лв не могат да свалят.Колата била перфектна.Смях.Octavia RS
Коментар
-
Мерси и от мен! Вечерта го ползвах за известно време!
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
[quote="Red Storm"]Не съм спрял да обикалям,но все разни кошници излизат.А повода за този код беше едно Браво JTD.Перфрктен салон и външен вид и доста пушек през щеката на маслото.На моя скромен въпрос за отбив от цената (6500лв) ми отговориха ,че повече от 200лв не могат да свалят.Колата била перфектна.Смях.[/quoако търсиш Браво в махалата продават ГТ-май за 4500Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар