Здравейте, предвид нарастващото ниво на идиотизъм по пътищата започвам да се замислям, дали да не карам с каска. При удар 90% от хората умират от черепно-мозъчни травми. Каската би намалила риска с доста голям процент. Въпроса е дали е разрешено според закона. Идеи, коментари?!? ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране на нормална кола с каска
Collapse
X
-
Мда, война по пътищата!Между другото и аз съм си го мислил това, но като се изказах за идеята ми се смяха много.На съзтезания и шампионати карат с каски, като гледам как карат и по родните ни пътища и ние сме за каски Yellow_Flash_Colorz_PDT_14now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Аз пък мисля да си слагам освен каска,една тупалка и един калашников ...калашникова за да ги очиствам от далеко тия дето примерно на дават мигач когато решат да изпреварват и не пропускат да погледнат дори дали някой идва в лявото платно и ме принуждават да спирам рязко .... а тупалката е ако не съм ги уцелила добре с калашниковия да ги довърша с нея и така ще е по-мирно по пътищата
Коментар
-
Re: Шофиране на нормална кола с каска
То ако е писано да стане нещо нито каска ще те спаси нито нищоmaiden написа:Здравейте, предвид нарастващото ниво на идиотизъм по пътищата започвам да се замислям, дали да не карам с каска. При удар 90% от хората умират от черепно-мозъчни травми. Каската би намалила риска с доста голям процент. Въпроса е дали е разрешено според закона. Идеи, коментари?!? ...
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
-
Явор Митев -
Абе аз съм карал с каска, на Панчарево, от другата страна на язовира (там малко офроуд си пада).Един приятел беше с мотора си и ми остави каската в колата, аз пък взех,че си я сложих. Взех един-два завоя малко по-спортно и хората взеха да ме гледат странно и се обръщаха след мен,сигурно си мислеха, че тренирам
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар