Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работа ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maiska
И аз съм ви колежка
Работя в спедиторска фирма - занимаваме се с организиране транспорта на стоки (основно железопътен и автомобилен).
-
Коя ако не е тайна? Че аз за 3 години като спедитор и 2 на настоящата работа познаван голяма част от спедиторските фирми.maiska написа:И аз съм ви колежкаLane Staley написа:Колеги сме значи. Може да оменяме опит.Yavor написа:В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.
Работя в спедиторска фирма - занимаваме се с организиране транспорта на стоки (основно железопътен и автомобилен).like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
maiska
Пуснах ти я на ЛС - да не правим хем реклама, хем и спам...Lane Staley написа:Коя ако не е тайна? Че аз за 3 години като спедитор и 2 на настоящата работа познаван голяма част от спедиторските фирми.
Коментар
-
и аз бях такъв но се занимавах с доставчиците на материали за производител на електроника,Lane Staley написа:Аз съм мениджър логистика и доставки.и тука има нещо сходно - компанията - там пък бях специалист продажби по едно време,а в момента съм в един офис - в администрацията на една фирмичка, която се занимава с търговияСлав написа:Понастоящем работя в Алианц България :P )
Коментар
-
Re: Работа ?
Има такава - ето я:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...CA%D0%D0%C4%D1jblmusic написа:Колеги никъде не видях да има тема в която всеки да разкаже какво работи и ако някой си търси работа друг да му помогне връзките са много полезни в такъв момент. Може всеки да напише какво работи в момента и(или) какво иска да работи. Надявам се да се получи нещо.Аз ще започна първи: Дизайнер съм на матрици за пластмасови и метални изделия и работя на 3Д и 2Д софтуер.
Вие сте ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар