Значи аз съм в грешка .
На Италфеста имаше една мацка ,която участва в гонките и някой от публиката каза , че се казва Милена. Затова си помислих,че си ти .
Ние дойдохме късно и не съм била при Старозагорската група . Бяхме в района на пожарните. Строителният техникум е над пощата, до РУСО. Та ако искаш , се обади, оставих телефон , да се запознаемДнес до Булбанк видях още една мацка с фиатка и съм решила да ги спирам и да ги дърпам към форума . Да става списъка по голям . :P :P :P Светофарите на Била били с камери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Значи аз съм в грешка .
На Италфеста имаше една мацка ,която участва в гонките и някой от публиката каза , че се казва Милена. Затова си помислих,че си ти .
Ние дойдохме късно и не съм била при Старозагорската група . Бяхме в района на пожарните. Строителният техникум е над пощата, до РУСО. Та ако искаш , се обади, оставих телефон , да се запознаемДнес до Булбанк видях още една мацка с фиатка и съм решила да ги спирам и да ги дърпам към форума . Да става списъка по голям . :P :P :P Светофарите на Била били с камери
Коментар
-
Мерси за информацията за светофарите!Да си призная късно вечер ми се случва да мина на тъмно оранжево Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Имах огромно участие да се пусна и аз в някоя гонка...ама после чух различни хора около мен да говорят как и колко бавен е дизелът и се отказах,понеже съм с Браво дизелка и ме досрамя,признавам...Много ще се радвам да се видим,надявам се скоро да имам повече свободно време за да пием по едно кафе заедно,а защо не и с други форумки.milena m написа:Значи аз съм в грешка .

Коментар
-
Нищо де, тия дни имам записан час за "триъгълник", ако искаш ела..eliie написа:Що не каза по-рано, че ходиш на педикюр? Можеше да ходим заедноblagun написа:Еми ние сме си много добри приятелки.....EVITA написа:Ти пък много си наясно

Ходиме на педикюр в Пловдив заедно 

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Разкри ме.... :D Нали знаеш, че най-красивата любов е между жени...izida написа:Недей така,че вече се съмняваме в теб-дали не си ОБРАТНА? :Dblagun написа:Еми ние сме си много добри приятелки.....EVITA написа:Ти пък много си наясно

Ходиме на педикюр в Пловдив заедно 
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Олеле не съм се забавлявал така от много време.Много смях. :D Ей бая колежки има тук-това е много ама много хубаво.И ся ако пуснат по една снимка да ги видим колко са хубавииииииии..... :P :D
Ей я дайте да направим конкурс - MISS FIAT :D
<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD
- MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар