Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Колежке,ще ти връча покалmaiska написа:Колега donnna / kuni, много кофти изпълнение. Предлагам на срещата да дойдеш с най-високите си токчета и ще те научим не само как се кара с такива обувки, а и как се тича с тях.П.П. Извинявам се на колежката eliie за неправедливото обвинениеKrass написа:Мила колежкеdonnna написа:здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета
Много е лесно да знаеш 
А ако пак съм сбъркала, ще си посипя главата с пепел Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Смятам отбора от жени е страхотен и предлагам на мъжете мноооого да внимават защото високите точкета казват биле измислени от жена която са я целунали по челото...ама не се знае дали не са измислени от такава която си служи с тях по предназначение ... а именно с малко карате умения са си направо неотменим атрибут към женската ни същност !
Коментар
-
Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.eliie написа:Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж
Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти

Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Явно да! А къде си ги гледал тези снимки?Punto SX написа:Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.eliie написа:Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж
Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти

Коментар
-
ха-ха-ха, Купе ли чух? Тя е .....Punto SX написа:Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.eliie написа:Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Ти да си видял някой да е спрял гората да се разлиства!?!?!?wwweb написа:Егати спамаджиите сме. Разалихме темата на колежките. Те няма да искат да пишат повече
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Снимки няма ли да има? 
Коментар