за NAS ли става дума???кажете колко ви харчат фиатките, правите ли автокаско за тях???мен ми се струва, че уж е поцинкована, ама се е олюпила боята на прага и е леко кафяво под цинка..?!?!?май са големи батали тия Типотачудно ми е много че моя резервоар е пласмасов!!!
Да, за Нас_ТМ става дума, но той в момента не е в София. Други с този вдигател са: Темприери (Темпра), Алекс (Типо), ДимИво (Типо), Иво (Темпра), Ариес (Делта 2) и много други, но не се сещам в момента, или пък просто незнам.
ооооо стефане, неска те засякох аз в лагера с това бяло типо... и за ми се усмихваш... беше редно да ме изчакаш аз да мина, ама нали съм добра.... това беше малко офф топик. как е фиата? честито хехехех ще се сетиш ли коя съм не знам... ама сме стари познайници
...от ново табло зли стават само Голфовете Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
Не цяло табло,а бели лепенки на километража и на часовника на голфовете Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .А за типото викам да му сложиш турбинка.А от уното защо имаш толкова много части.Да не си го разкостил преди да го продадеш?Турбинката пазиш ли я от уното?
Коментар